Whiskas-80-pouches-x-100gr-classic-selection-1-Year-

Whiskas Adult kattenvoeding - 80 x 100 g maaltijdzakjes in saus - Voor gezonde huid, vacht, urinewegen en immuunsysteem - Kip/Kalkoen/Rund/Lam

Whiskas Adult kattenvoeding - 80 x 100 g...

€ 35,99
per stuk (incl. btw)

Whiskas Adult kattenvoeding - 80 x 100 g maaltijdzakjes in saus - Voor gezonde huid, vacht, urinewegen en immuunsysteem - Kip/Kalkoen/Rund/Lam

Whiskas
Art. nr. 201888796

€ 35,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Whiskas Adult kattenvoeding - 80 x 100 g maaltijdzakjes in saus - Voor gezonde huid, vacht, urinewegen en immuunsysteem - Kip/Kalkoen/Rund/Lam"

  • Draagt bij aan een gezonde huid, vacht, urinewegen en immuunsysteem van je kat
  • In vier smaken
Ontdek de voedzame Whiskas Adult Maaltijdzakjes in saus - het ideale kattenvoer voor jouw geliefde viervoeter. Deze geweldige aanbieding bevat maar liefst 80 zakjes van 100 gram, waarvan 20 met kip, 20 met rund, 20 met lam en 20 met kalkoen. Jouw kat zal genieten van de smaakvolle variatie!

Maar dat is niet alles. Whiskas heeft aan alles gedacht om jouw kat optimaal te verzorgen. Elk zakje zit boordevol ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van je kat.

Deze maaltijdzakjes zijn een echte traktatie voor de huid en vacht van je kat. Dankzij de toegevoegde omega-6 vetzuren en zink blijft de huid gezond en de vacht glanzend.

Gezonde urinewegen zijn essentieel voor het welzijn van je kat, en daarom bevat elke maaltijdzak een gebalanceerde mix van mineralen die de urinewegen ondersteunen.

Hydratatie is ook belangrijk voor katten, en daarom zijn deze maaltijdzakjes bedekt met een heerlijke saus. Dit helpt jouw kat gehydrateerd te blijven en ondersteunt een gezond vochtgehalte.

Een sterk immuunsysteem is van groot belang om jouw kat gezond te houden. Daarom zijn de maaltijdzakjes verrijkt met vitamine E en mineralen die het immuunsysteem van je kat versterken.

Productspecificaties

Inhoud: 0.8 kg