BonPizza-Oven

BonFeu BonPizza Oven - Pizza-oven voor buiten - Ø42 cm x H15cm

BonFeu BonPizza Oven - Pizza-oven voor b...

€ 159,95 € 159,01
per stuk (incl. btw)

BonFeu BonPizza Oven - Pizza-oven voor buiten - Ø42 cm x H15cm

BonFeu
Art. nr. 201882853
€ 159,95

€ 159,01 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Totaal

Productinformatie "BonFeu BonPizza Oven - Pizza-oven voor buiten - Ø42 cm x H15cm"

  • Afmetingen: 42x42x15cm
Maak jouw eigen knapperige pizza's met de praktische BonPizza pizzaoven voor de BonBiza buitenkeuken. Plaats de BonPizza boven het vuur met behulp van de Standaard voor BonBiza en laat hem goed warm worden. De handige thermometer bovenop vertelt je precies wanneer de pizzaoven op de juiste temperatuur is. Nu kun je jouw eigen pizza's erin schuiven en genieten van heerlijke ovenpizza's.
De pizzaoven bestaat uit een basisplaat, pizzasteen en deksel en is de perfecte aanvulling op de BonBiza met zijn plancha bakplaat. Om de bodem van jouw pizza lekker knapperig te krijgen, dien je de pizzasteen goed warm te laten worden.
Wanneer de pizzaoven op temperatuur is, kun je jouw pizza voorbereiden terwijl je af en toe een blik werpt op de thermometer. De deksel van de pizzaoven kun je makkelijk openen door hem op te tillen of te draaien, waardoor je jouw pizza met een pizzaschep in de oven kunt schuiven. Met het grote, hittebestendige handvat kun je de deksel gemakkelijk vastpakken.

Over BonfeuBonFeu staat voor een herkenbaar, doordacht design en hoge kwaliteit. Zij ontwikkelen tuinhaarden, haarden en houtkachels die prettig in het gebruik zijn en ook geschikt zijn om heerlijk buiten te koken. De focus van BonFeu ligt op creatieve en eigentijdse ontwerpen, gebaseerd op de huidige trends, maar altijd met een zekere robuustheid die garant staat voor een lange levensduur.

Productspecificaties

Gewicht: 15.9 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 42L x 42B x 15H cm
Verpakkingsafmetingen: 43L x 43B x 17H cm

Perfect combineren

Totaal