SANEX-Douchgele-725ml-Zero-Hydrating-Alle-Huidtypes

Sanex Zero% Hydrating douchegel 725ML - Alle huidtypes

Sanex Zero% Hydrating douchegel 725ML - ...

€ 3,99
per stuk (incl. btw)

Sanex Zero% Hydrating douchegel 725ML - Alle huidtypes

Sanex
Art. nr. 201882190

€ 3,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Sanex Zero% Hydrating douchegel 725ML - Alle huidtypes"

Sanex Zero % douchegel is speciaal ontworpen om de normale huid optimaal te verzorgen, terwijl het tegelijkertijd minder belastend is voor het milieu. Het bevat alleen milde bestanddelen die zorgen voor een grondige reiniging en hydratatie van de huid, waardoor deze schoon en goed gehydrateerd blijft.

Een belangrijk aspect van Sanex Shower Zero % is dat het minder chemische ingrediënten bevat, waardoor het vriendelijker is voor zowel de huid als het milieu. Bovendien is de douchegel biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op een natuurlijke manier kan worden afgebroken in het milieu zonder schadelijke resten achter te laten.

Sanex Shower Zero % heeft de officiële goedkeuring van het Europees Ecolabel, wat betekent dat het product aan strenge milieucriteria voldoet. Het is getest op minimale impact op het aquatisch ecosysteem, biologische afbreekbaarheid en het minimaliseren van verpakkingsafval.

Met Sanex Shower Zero % kan je dus genieten van een douchegel die niet alleen zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid, maar ook bijdraagt aan het sparen van het milieu door minder belastende ingrediënten te gebruiken en biologisch afbreekbaar te zijn. Het is een bewuste keuze voor zowel jezelf als het milieu.

Productspecificaties

Gewicht: 0.85 kg
Inhoud: 0.725 l