EXIT-spa-starterskit

EXIT spa starterskit

EXIT spa starterskit

€ 53,95
per stuk (incl. btw)

EXIT spa starterskit

Exit Toys
Art. nr. 201880130

€ 53,95 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "EXIT spa starterskit"

  • Spaschoonmaakmiddelen in één set
  • Houdt het water stralend schoon
  • Meet eenvoudig de waterkwaliteit
  • Inclusief antislip voetenbad
  • Inclusief drijvende LED lamp
Wil je jouw spa direct klaarmaken, zodat je kunt genieten van het heerlijk warme water, de ontspannende bubbels en je helemaal tot rust kunt komen? Dan is de EXIT spa starterskit onmisbaar! Deze starterskit bestaat uit teststrips, een voetenbad, een schoonmaakset en een drijvende LED lamp.

Je houdt het water in jouw spa schoon en fris met onze EXIT 3-in-1 teststrips. Met deze strips meet je het chloorgehalte, de pH-waarde en de totale alkaliteit van het water. Als je tweemaal per week de kwaliteit van het water in jouw spa test, kun je zo nodig actie ondernemen. Met het zwembad voetenbad komt er minder zand en vuil in het water terecht. De bodem heeft een antislip structuur voor optimale veiligheid.

Ligt er toch vuil op de bodem? Dan heb je met de spa schoonmaakset de perfecte hulpmiddelen binnen handbereik. Deze set bestaat uit een handschoen met spons, borstel, schepnet, twee schoonmaaksponsen en een chloordrijver. Hiermee houd je de spa eenvoudig fris en schoon en voorkom je dat algen en bacteriën zich nestelen in het water. Je maakt jouw spabeleving compleet met de drijvende LED lamp. Deze sfeervolle ledverlichting is in meerdere kleuren instelbaar en brengt de spa tot leven.
Over Exit ToysBuiten beleven kinderen de mooiste avonturen. Bij EXIT Toys zijn ze ervan overtuigd dat leuk buitenspeelgoed zorgt voor éxtra veel speelplezier. Want hoe stoerder, mooier en speelser het speelgoed, hoe liever kinderen ermee spelen. Juist daarom staat het ontwerp van de producten voorop bij EXIT. Ze gaan dus graag op zoek naar nét dat beetje extra. Coole accessoires, zoals een trampolinebasket of een overkapping voor op het zwembad, maken buitenspelen iedere keer weer een feest! En jij als ouder? Jij kan gerust zijn dat EXIT Toys veiligheid voorop stelt bij het maken van haar speelgoed.

Productspecificaties

Artikelcode Exit Toys: 30.97.70.60
Kleur: Zwart
Productgroep: Spa accessoires en onderhoud
Rubriek: Spa's
Gewicht: 2.25 kg
Inhoud: 1 stuk(s)