Accu-grasmaaier-PowerMax-37-36V-P4A-solo

GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V - P4A grasmachine - Exclusief accu - 37 cm maaibreedte - 93 dB

GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V ...

€ 304,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V - P4A grasmachine - Exclusief accu - 37 cm maaibreedte - 93 dB

GARDENA
Art. nr. 201878779

€ 304,99 per stuk (incl. btw)

Voor 11:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V - P4A grasmachine - Exclusief accu - 37 cm maaibreedte - 93 dB"

Scoor 21% cashback op het Gardena accu gereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024.


De GARDENA Accugrasmaaier PowerMax 37/36V P4A solo is een krachtige en handige grasmaaier die perfecte maairesultaten levert. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze grasmaaier:

- Compatibiliteit: Deze grasmaaier is compatibel met alle accu's van de POWER FOR ALL ALLIANCE, waardoor je flexibiliteit hebt bij het gebruik van accu's. Met een accuduur die afhankelijk van het type accu tot 500 m² aan gazon kan maaien, is deze maaier ideaal voor middelgrote tot grote gazons.

- Dubbel gehard mes: Het dubbel geharde en fijngeslepen DuraEdge-mes met een breedte van 37 cm zorgt voor een gelijkmatige en perfecte maaisnede, waardoor je gazon er mooi uitziet.

- Grote opvangbak: De 45 liter textielen opvangbak verzamelt al het maaisel netjes, dankzij de optimaal geleide luchtcirculatie en ideale positie, waardoor de trommel volledig wordt opgevuld. Hierdoor hoef je minder vaak de opvangbak te legen, wat tijd bespaart.

- Borstelloze motor: De krachtige borstelloze motor van de PowerMax 37/36V is efficiënt en heeft een lange levensduur, zelfs bij veelvuldig gebruik.

- Ergonomisch ontwerp: Het ErgoTec-Plus-stuur zorgt voor een ergonomische bediening, ongeacht hoe je je handen op het stuur plaatst. De telescopische steel is eenvoudig aan te passen aan jouw lengte voor nog meer comfort.

- Handige functies: Het leddisplay op het stuur toont altijd de accuniveau, en met een druk op de knop kan je de ecomodus activeren om stroom te besparen en de accuduur te verlengen.

- Maaihoogte instelling: Met de QuickFit-Plus-knop kan je gemakkelijk de maaihoogte instellen tussen 35 en 65 mm, voordat je begint met maaien.

- Laterale gazonkammen: De laterale gazonkammen helpen je perfecte maairesultaten te bereiken, zelfs op moeilijk bereikbare plekjes langs muren en randen.

- Ruimtebesparende opslag: Na het maaien kan je de praktische vouwfunctie van het stuur gebruiken om de draadloze grasmaaier ruimtebesparend op te slaan.

De GARDENA Accugrasmaaier PowerMax 37/36V P4A solo wordt geleverd zonder lader en accu's, maar je kan alle POWER FOR ALL ALLIANCE-accu's gebruiken. GARDENA biedt een fabrieksgarantie van 3 jaar op dit kwaliteitsproduct na een eenvoudige online registratie. Passion powered by GARDENA. EEN accusysteem voor alle taken in je tuin.

Productspecificaties

Gewicht: 17.5 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 79L x 43B x 41.5H cm
Verpakkingsafmetingen: 79L x 43B x 41.5H cm