Accu-grasmaaier-PowerMax-30-18V-P4A-solo

GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V - P4A grasmachine - Exclusief accu - 30 cm maaibreedte - 89 dB

GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V ...

€ 179,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V - P4A grasmachine - Exclusief accu - 30 cm maaibreedte - 89 dB

GARDENA
Art. nr. 201878775

€ 179,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 13/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 13/05 verzonden) ⚠️

Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA accu grasmaaier PowerMax 30/18V - P4A grasmachine - Exclusief accu - 30 cm maaibreedte - 89 dB"

Scoor 21% cashback op het Gardena accu gereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024.

De GARDENA Accugrasmaaier PowerMax 30/18V P4A solo is een krachtige en veelzijdige grasmaaier die perfecte maairesultaten levert voor kleinere gazons. Hier zijn enkele kenmerken en voordelen van deze grasmaaier:

- Compatibiliteit: De grasmaaier is compatibel met alle POWER FOR ALL ALLIANCE-accu's, waardoor je flexibiliteit hebt bij het gebruik van accu's. Afhankelijk van het type accu dat wordt gebruikt, is de accuduur goed voor een gazonoppervlak tot 225 m².

- Compact ontwerp: Met een gewicht van slechts 8 kg is de grasmaaier licht en gemakkelijk te manoeuvreren. Het compacte ontwerp maakt het eenvoudig om de grasmaaier te verplaatsen en te dragen, zelfs over korte afstanden.

- Efficiënte maaiprestaties: De grasmaaier is uitgerust met een dubbel gehard, fijngeslepen DuraEdge-mes met een breedte van 30 cm, waardoor een gelijkmatige en perfecte snede wordt gegarandeerd. De 25 liter opvangbak is ideaal gepositioneerd om alle maaisel efficiënt te verzamelen en de trommel optimaal te vullen.

- Krachtige motor: De borstelloze motor van de PowerMax 30/18V is krachtig en efficiënt, waardoor de grasmaaier langdurig topprestaties levert, zelfs bij intensief gebruik.

- Ergonomisch ontwerp: De ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel en moeiteloos maaien, zelfs bij langdurig gebruik. De hoogte van de handgreep kan worden aangepast aan jouw lengte voor een comfortabele maaihouding.

- Maaihoogteverstelling: De maaihoogte kan eenvoudig worden aangepast in drie posities met de axiale maaihoogteversteller, waardoor je de maaihoogte kunt aanpassen aan de behoeften van je gazon.

- Flexibiliteit: De grasmaaier wordt geleverd zonder lader en accu, maar je kunt elk accusysteem van de POWER FOR ALL ALLIANCE gebruiken. Hierdoor bespaar je geld en blijf je toch flexibel in het gebruik van accu's.

- Garantie: Na registratie biedt GARDENA een fabrieksgarantie van 3 jaar op deze kwaliteitsgrasmaaier, wat zorgt voor gemoedsrust en vertrouwen in je aankoop.

De GARDENA Accugrasmaaier PowerMax 30/18V P4A solo is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en gemakkelijk te bedienen grasmaaier voor perfecte maairesultaten op kleinere gazons.

Productspecificaties

Gewicht: 10.3 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 77L x 37B x 30H cm
Verpakkingsafmetingen: 77L x 37B x 30H cm