Besproeiingspomp-4100-Silent-set

GARDENA besproeiingspomp 4100 Silent - 4100l/h - Tot 3.6 bar

GARDENA besproeiingspomp 4100 Silent - 4...

€ 189,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA besproeiingspomp 4100 Silent - 4100l/h - Tot 3.6 bar

GARDENA
Art. nr. 201878724

€ 189,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Haast je, nog maar 4 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA besproeiingspomp 4100 Silent - 4100l/h - Tot 3.6 bar"

  • Vermogen: 550W
  • Maximale toevoercapaciteit: 4100l/h
  • Maximale druk 3,6 bar
  • Waterbestendigheid IP X4
Ontdek de ongelofelijk stille pompen die meer kracht leveren met de GARDENA Besproeiingspomp 4100 Silent. Deze pomp is de ideale introductie tot de wereld van krachtige, efficiënte en energiezuinige pompen van GARDENA. Ontwikkeld in Duitsland, heeft de pomp een stroomverbruik van slechts 550 watt, waardoor hij relatief energiezuinig is. Met een doorvoercapaciteit van 4100 liter per uur bij een opvoerhoogte van 36 meter (3,6 bar) is hij perfect geschikt voor gebruik met een sprinkler. De pomp kan water oppompen vanaf een diepte tot 8 meter.

Of je nu je tuin wilt bewateren, kraan- en regenwater wilt wegpompen of het zwembad wilt leegpompen, de Besproeiingspomp is veelzijdig en flexibel in gebruik. Het geluidsniveau is relatief laag, met een maximaal geluidsniveau van slechts 50 dB geluidsdruk op 5 meter afstand, dankzij de geluidsdempende kunststof behuizing. De rubberen poten zorgen ervoor dat de pomp stevig staat en weinig trilt. Dankzij de geïntegreerde handgreep is de pomp gemakkelijk te dragen.

Met de 4100 Silent besproeiingspomp kies je voor duurzaam watergebruik en kan je waardevol drinkwater besparen door waterreservoirs zoals putten, regentonnen of watertanks te gebruiken. Dit is met name gunstig tijdens droge zomers, zowel voor je portemonnee als voor het milieu. De pomp is ontworpen voor buitengebruik en kan het hele tuinseizoen buiten blijven staan, dankzij zijn weerbestendige eigenschappen.

De dubbele verzegelingssysteem tussen de motor en de pompaandrijving, de keramische afdichting en een roestvrijstalen aandrijfas maken de pomp duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, en de thermoschakelaar voorkomt dat de motor overbelast raakt. De pomp heeft een grote vulopening voor gemakkelijk bijvullen en een ontwateringsventiel om de pomp handig te legen en te beschermen tegen vorstschade.

Productspecificaties

Gewicht: 7.3 kg
Inhoud: 1 stuk(s)