MDS-Start-Set-struik-haag-25m

GARDENA Start Set voor struiken en hagen - Inclusief druppelbuis van 25 meter

GARDENA Start Set voor struiken en hagen...

€ 59,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA Start Set voor struiken en hagen - Inclusief druppelbuis van 25 meter

Tijdelijk 15% cashback op deze Gardena micro drip startset!

GARDENA
Art. nr. 201878694

€ 59,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
13 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Start Set voor struiken en hagen - Inclusief druppelbuis van 25 meter"

Scoor 15% cashback op deze Gardena micro drip startset!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024.


Maak kennis met de Micro-Drip-Bewatering Heggen/Struiken Set (25 m) van GARDENA, dé oplossing voor een waterzuinige en betrouwbare bewatering van je geliefde heggen, struiken, buxussen en voortuinplanten. Met deze gebruiksklare set heb je alle benodigde onderdelen binnen handbereik en kun je hem in een mum van tijd installeren.

De installatie is eenvoudig: sluit eerst je waterslang aan op het basisapparaat 1000 om een gelijkmatige druk te garanderen. Vervolgens sluit je de 25 m lange druppelbuis aan op het basisapparaat en leid je deze naar je planten. Met behulp van de handige buishouders kun je de druppelbuis bovengronds stevig vastzetten. Wil je het liever ondergronds aanleggen? Geen probleem! De druppelbuis blijft niet alleen onzichtbaar, maar wordt ook beschermd tegen verstopping dankzij de slimme labyrinttechnologie met wortelscherm.

In de druppelbuis zijn drukcompenserende druppelaars geïntegreerd, elke 30 cm, die een constante waterafgifte van 1,6 liter per uur leveren, zelfs bij hoogteverschillen. Dit zorgt voor een gelijkmatige bewatering van je planten. En het beste van alles? Met de apart verkrijgbare 13 mm koppelingen met gepatenteerde Quick & Easy-koppelingstechnologie kun je het Micro-Drip-System op elk moment flexibel uitbreiden of aanpassen. Het systeem is duurzaam en de herbruikbare MDS-onderdelen blijven onbeschadigd, hoe vaak je ook wijzigingen aanbrengt.

Wil je je bewateringssysteem nog geavanceerder maken? Voeg gemakkelijk extra druppelbuizen toe of maak gebruik van een GARDENA besproeiingscomputer (201664306) voor een handige, automatische en tijdbesparende bewatering. Met het Micro-Drip-System zorg je niet alleen goed voor je planten, maar bespaar je ook kostbaar water. Het biedt een moeiteloze en nauwkeurige bewatering, waardoor je zowel water als tijd bespaart. Laat je tuin gedijen en geniet van prachtige, weelderige planten zonder gedoe.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 2.014 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 49.5L x 10.8B x 49.5H cm
Verpakkingsafmetingen: 49.5L x 10.8B x 49.5H cm