Start-Set-voor-terras

GARDENA Micro-Drip starterset voor terrassen

GARDENA Micro-Drip starterset voor terra...

€ 74,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA Micro-Drip starterset voor terrassen

Tijdelijk 15% cashback op deze Gardena micro drip startset!

GARDENA
Art. nr. 201878690

€ 74,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
9 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Micro-Drip starterset voor terrassen"

  • Voor maximaal 30 plantenpotten
  • Gebruiksklaar en eenvoudig te installeren
  • Duurzaam

Scoor 15% cashback op deze Gardena micro drip startset!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024.


De Micro-Drip-Bewatering Terras Set van GARDENA is een handig systeem voor het water geven van maximaal 30 planten op je terras. Het systeem is klaar voor gebruik en bevat alles wat je nodig hebt voor een efficiënte en waterbesparende bewatering van individuele potplanten met verschillende waterbehoeften, evenals planten in plantenbakken.

Het opzetten van het Micro-Drip-System is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. Je sluit de set gewoon aan op een kraan, legt de buizen neer en plaatst de druppelaars naast de planten. Alle instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen.

Het systeem maakt gebruik van herbruikbare MDS-onderdelen, waardoor het duurzaam is. Het bevat twee gepatenteerde koppelingstechnieken: de Quick & Easy-koppelingstechniek voor 13 mm onderdelen en de Easy & Flexible-koppelingstechniek voor 4,6 mm onderdelen. Deze koppelingen zijn gemakkelijk aan te sluiten, uit te breiden en weer te ontkoppelen, waardoor je flexibiliteit hebt bij het aanpassen van het systeem aan jouw behoeften.

De Master Unit 1000 is de startmodule van het Micro-Drip-System. Deze regelt de waterdruk van de leiding tot ongeveer 1,5 bar en verdeelt het water gelijkmatig over de aangesloten buizen.

De set bevat ook verschillende druppelaars, waaronder verstelbare Endline Drip Heads. Hiermee kun je het wateraanbod aanpassen aan de individuele behoeften van je planten, zodat planten met verschillende waterbehoeften optimaal worden bewaterd. De waterafgifte van de druppelaars is instelbaar tussen 0 en 15 liter per uur.

Productspecificaties

Gewicht: 1.875 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 44.5L x 43.3B x 10.6H cm
Verpakkingsafmetingen: 44.5L x 43.3B x 10.6H cm