Start-Set-bloembed

GARDENA Start Set voor bloembed en moestuin- Watergift tot 35 afzonderlijke planten

GARDENA Start Set voor bloembed en moest...

€ 89,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA Start Set voor bloembed en moestuin- Watergift tot 35 afzonderlijke planten

Tijdelijk 15% cashback op deze Gardena micro drip startset!

GARDENA
Art. nr. 201878689

€ 89,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Start Set voor bloembed en moestuin- Watergift tot 35 afzonderlijke planten"

Scoor 15% cashback op deze Gardena micro drip startset!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024.


Ontdek de Startset voor verhoogde bloembedden en moestuinen van GARDENA, de ideale oplossing voor een betrouwbare en waterbesparende bewatering van je verhoogde bloembed of moestuin. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om maar liefst 35 moestuinplanten, zoals sappige tomaten en aromatische kruiden, van water te voorzien. De kwetsbare perkplanten en zaailingen profiteren vooral van de zachte druppelbewatering die deze set biedt.

Het installeren van deze gebruiksklare set is een fluitje van een cent, met slechts enkele eenvoudige stappen. De onderdelen zijn moeiteloos aan elkaar te koppelen en te ontkoppelen. Bovendien is het Micro-Drip-System duurzaam dankzij de praktische herbruikbaarheid. Zelfs bij hoogteverschillen zorgt deze set voor een optimale waterhoeveelheid voor je planten.

Wil je je set uitbreiden? Geen probleem! Er zijn extra MDS-onderdelen beschikbaar. Om je watertoevoer nog efficiënter te maken, kun je bijvoorbeeld de besproeiingscomputer Select (201664306) toevoegen. Stel eenvoudig een programma in en je bloembed wordt automatisch betrouwbaar bewaterd, zelfs wanneer je er niet bent.

Met het Micro-Drip-System zorg je niet alleen goed voor je planten, maar bespaar je ook kostbaar water. Het biedt een moeiteloze en nauwkeurige bewatering, waardoor je zowel water als tijd bespaart. Laat je tuin gedijen met gemak en geniet van een weelderige oogst zonder gedoe.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.952 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 44.5L x 43.3B x 10.6H cm
Verpakkingsafmetingen: 44.5L x 43.3B x 10.6H cm