Verzonken-turbinesproeier-MD40

GARDENA pop-up sproeier MD40 - Sproeioppervlak 13-40m² - Sproeibereik 2,5 - 3,5 meter

GARDENA pop-up sproeier MD40 - Sproeiopp...

€ 19,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA pop-up sproeier MD40 - Sproeioppervlak 13-40m² - Sproeibereik 2,5 - 3,5 meter

GARDENA
Art. nr. 201878683

€ 19,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 6 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA pop-up sproeier MD40 - Sproeioppervlak 13-40m² - Sproeibereik 2,5 - 3,5 meter"

  • Groen en gezond gazon
  • Automatische tuinirrigatie
  • Bespaart water
  • Eenvoudig verstelbaar
  • Vuilafstotend
De GARDENA Pop-up Sprinkler MD40 is een perfecte keuze als onderdeel van het GARDENA Sprinklersysteem voor automatische bewatering van je middelgrote gazons. Deze sprinkler zorgt voor een groen en gezond gazon, terwijl de automatische gazonsbewatering je gazon beschermt tegen uitdroging. Dit is niet alleen handig, maar bespaart ook kostbare tijd.

Dankzij het ondergrondse systeem is de Pop-up Sprinkler bijna onzichtbaar in je tuin. De sprinkler biedt een nauwkeurige bewatering, ongeacht de sproeiafstand en het sproeigebied, waardoor je water bespaart. Met het ergonomische ontwerp kan je eenvoudig en zonder gereedschap de sproeiafstand aanpassen tussen 2,5 m en 3,5 m, en het sproeigebied tussen 80° en 360°. De verkleinde waterstroom uit de draaiende sproeier zorgt ervoor dat het gras het water beter opneemt, waardoor waterverspilling wordt voorkomen.

De Pop-up Sprinkler MD40 heeft een indrukwekkend precies en gelijkmatig sproeipatroon in het gehele bewateringsgebied. Met het praktische Double Pop-up System is de watersprinkler beschermd tegen vuil van buitenaf. Het geïntegreerde filter zorgt voor een effectieve bescherming van de Pop-up Sprinkler tegen vuil.

Met een 1/2" interne schroefdraad is het gemakkelijk om de sprinkler in je bestaande Sprinklersysteem te integreren. De Pop-up Sprinkler MD40 is compatibel met alle producten van het GARDENA Sprinklersysteem. Bovendien heeft deze sproeier dezelfde waterstroom als de GARDENA T200- en T380-sprinklers, waardoor je ze moeiteloos kunt combineren in één bewateringszone.

Let op: Voor deze sprinkler heb je het GARDENA sprinklersysteem nodig

Productspecificaties

Gewicht: 2.2 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 21.5L x 5.4B x 5.4H cm
Verpakkingsafmetingen: 33.5L x 20.9B x 21.5H cm