Dash-waspoeder-6kg-100sc-Color-Frische

Dash waspoeder 'Color Frische' (Color Fresh) - 100 wasbeurten (6KG)

Dash waspoeder 'Color Frische' (Color Fr...

€ 18,99
per stuk

Dash waspoeder 'Color Frische' (Color Fresh) - 100 wasbeurten (6KG)

Dash
Art. nr. 201878521

€ 18,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Dash waspoeder 'Color Frische' (Color Fresh) - 100 wasbeurten (6KG)"

Maak kennis met Dash Waspoeder - Color Frische, de ultieme oplossing voor stralend schone en frisse was! Met deze verpakking van 6 kg kun je maar liefst 100 wasbeurten vooruit, zonder dat je nog hoeft te sjouwen met zware verpakkingen uit de supermarkt. Bestel eenvoudig online en zorg ervoor dat je altijd genoeg waspoeder in huis hebt voor al je gekleurde stoffen.

Voordelen van Dash Color Frische:

  • Geschikt voor gekleurde stoffen: Speciaal ontworpen om je gekleurde kleding levendig en fris te houden, zonder dat de kleuren vervagen.
  • Effectieve vuilverwijdering: Verwijdert verschillende soorten vuil, waaronder hardnekkig vet, voor een grondige reiniging.
  • Kleurbescherming: De speciale COLOR FRISCHE-formule beschermt je stoffen en zorgt ervoor dat de kleuren helder blijven.
  • Voorkomt kalkaanslag: Bevat ingrediënten die kalkaanslag in je wasmachine voorkomen, wat de levensduur van je apparaat verlengt.

Met Dash Waspoeder - Color Frische zorg je niet alleen voor schone en frisse was, maar ook voor de bescherming en levensduur van je gekleurde kleding en je wasmachine. Voeg dit waspoeder toe aan je schoonmaakroutine en ervaar het gemak en de efficiëntie van Dash!

Productspecificaties

Gewicht: 6.7 kg
Inhoud: 6 l
Verpakkingsafmetingen: 31L x 12B x 40H cm