Crymo-25-larven-van-Cryptolaemus-montrouzieri-tegen-wolluis

Biogrowi Crymo larven - natuurlijke bestrijding tegen wolluis - 25 stuks

Biogrowi Crymo larven - natuurlijke best...

€ 19,95
per stuk (incl. btw)

Biogrowi Crymo larven - natuurlijke bestrijding tegen wolluis - 25 stuks

Biogrowi
Art. nr. 201878394

€ 19,95 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Biogrowi Crymo larven - natuurlijke bestrijding tegen wolluis - 25 stuks"

Heb je last van wolluis op je kamerplanten of tropische planten? Dan ben je zeker niet de enige. Wolluis is een hardnekkig probleem dat vaak voorkomt in kamerplanten, kassen en binnentuinen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om wolluis te bestrijden, waaronder het gebruik van Cryptolaemus montrouzieri larven.
Crymo larven kunnen tot wel 30 wolluizen per dag verslinden. De grote larven eten alle wolluisstadia (eitjes, larven en volwassen wolluis), terwijl de jonge larven zich voeden met eitjes en jonge wolluislarven. Hierdoor zijn ze zeer effectief als wolluisbestrijder.
Crymo larven werken het best tussen 22°C en 28°C en houden van een hoge luchtvochtigheid. Temperaturen lager dan 16°C en hoger dan 30°C moeten vermeden worden. Om de luchtvochtigheid te verhogen kun je de planten regelmatig benevelen of de bodem van de kas bevochtigen. Verdeel de larven rechtstreeks over de aangetaste planten, in en rond de wolluishaarden. Doe dit bij voorkeur bij valavond, wanneer de temperaturen lager zijn en het bijna donker is.
Gebruik ongeveer op 5 à 10 larven per m². Heb je grote kamerplanten, gebruik dan 5 à 10 larven per plant. Bij een zware aantasting of niet-optimale omstandigheden qua temperatuur en luchtvochtigheid kun je 10 larven per plant gebruiken.
Herhaal de behandeling indien nodig na 2 weken totdat de aantasting verdwenen is. Wanneer de wolluis opgegeten is, blijven de lege restanten van de wolluis op de planten achter.

Over BioGrowiBioGrowi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in organische en ecologische oplossingen voor tuinieren en plantenverzorging. Ze bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de groei en gezondheid van planten te verbeteren, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. BioGrowi streeft naar duurzaamheid en respect voor het milieu in al hun producten en diensten.

Productspecificaties

Bestrijding en preventie van...: Kruipende insecten
Categorie tuin: Insecten & vogels
Gebruikslocatie: Binnen, Buiten, Zowel binnen als buiten
Productgroep: Nuttige insecten
Substantie: Levende/nuttige insecten
Type probleem: Bladluizen
Biologisch gecertificeerd: Ja
Inhoud: 25 stuk(s)