Chrysop-20-kaartjes-met-Chrysopa-eieren-tegen-bladluis-spint-trips-en-wolluis

Biogrowi Ophangkaartjes met Chrysop eitjes - natuurlijke bestrijding tegen bladluis, wolluis, spint en trips - 20 kaarten

Biogrowi Ophangkaartjes met Chrysop eitj...

€ 38,00
per stuk (incl. btw)

Biogrowi Ophangkaartjes met Chrysop eitjes - natuurlijke bestrijding tegen bladluis, wolluis, spint en trips - 20 kaarten

Biogrowi
Art. nr. 201878393

€ 38,00 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 07/05 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 07/05 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Biogrowi Ophangkaartjes met Chrysop eitjes - natuurlijke bestrijding tegen bladluis, wolluis, spint en trips - 20 kaarten"

Chrysop kaartjes zijn een natuurlijke manier om schadelijke insecten op kamerplanten te bestrijden, zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. De kaartjes bevatten de eitjes van de gaasvlieg, een natuurlijke vijand van onder andere bladluis, wolluis, spint en tripslarven. De larven van Chrysop zijn zeer effectief in het bestrijden van deze schadelijke insecten en eten deze letterlijk op.
Het gebruik van Chrysop is zeer eenvoudig en discreet. De kaartjes kunnen eenvoudig aan de stengels van de planten worden opgehangen en de larven zullen na enkele dagen uitkomen. Vervolgens gaan ze direct op zoek naar voedsel en beginnen ze met het bestrijden van de schadelijke insecten.
Het is belangrijk om de kaartjes in de nabijheid van de schadelijke insecten op te hangen en de larven de kans te geven om zich te ontwikkelen. Bij een beginnende aantasting is het voldoende om 1 tot 3 kaartjes per plant op te hangen. Bij een zware aantasting zijn meer kaartjes nodig om effectief te zijn.
Chrysop is een zeer effectieve manier om schadelijke insecten op een natuurlijke wijze te bestrijden en zorgt voor gezonde kamerplanten. Na 2 tot 3 weken mag je resultaat verwachten en na een maand zijn er geen larven meer actief en kunnen de dode huidjes van de planten worden gewassen met een zeepsopje.

Over BioGrowiBioGrowi is een bedrijf dat gespecialiseerd is in organische en ecologische oplossingen voor tuinieren en plantenverzorging. Ze bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de groei en gezondheid van planten te verbeteren, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. BioGrowi streeft naar duurzaamheid en respect voor het milieu in al hun producten en diensten.

Productspecificaties

Bestrijding en preventie van...: Kruipende insecten, Vliegende insecten, Vretende en zuigende insecten
Categorie tuin: Insecten & vogels
Gebruikslocatie: Binnen, Buiten, Zowel binnen als buiten
Productgroep: Nuttige insecten
Substantie: Levende/nuttige insecten
Type probleem: Spint, Trips
Biologisch gecertificeerd: Ja
Inhoud: 20 stuk(s)