dcm-bloemenmengsel-tuinvogels-0-530kg

DCM tuinvogels bloemenzaden - 530 g

DCM tuinvogels bloemenzaden - 530 g

€ 11,95
per stuk (incl. btw)

DCM tuinvogels bloemenzaden - 530 g

DCM
Art. nr. 201878072

€ 11,95 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
7 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "DCM tuinvogels bloemenzaden - 530 g"

  • Tot 10 m²
  • Mengeling van 20 verschillende soorten bloemen (eenjarig en meerjarig)
  • Inclusief bodemverbeteraar
  • Lokt tuinvogels

Wil je jouw tuin transformeren in een paradijs voor tuinvogels? Een eenvoudige manier om dit te bereiken, is door de biodiversiteit te stimuleren door deze DCM tuinvogels bloemenzaden te zaaien. Deze speciale mix bestaat uit meer dan 20 verschillende bloemenzaden, zowel eenjarige als meerjarige soorten.

De zorgvuldig samengestelde mix bevat bloemen die tuinvogels aantrekken en hen voorzien van voedsel. Voorbeelden van zulke bloemen zijn de Mexicaanse zonnebloem, gierst, saffloer en meer. Met deze diverse selectie kunnen tuinvogels genieten van een gevarieerd menu in jouw tuin.

Naast het aantrekken van tuinvogels hebben deze DCM tuinvogels bloemenzaden nog meer voordelen. De organische bodemverbeteraar in de mix zorgt namelijk voor een betere verspreiding van de zaden en stimuleert het bodemleven. Dit draagt bij aan de gezondheid en vitaliteit van de planten.

Dit doosje met DCM tuinvogels bloemenzaden heeft een inhoud van 530 g en is voldoende om ongeveer 10 m2 te bezaaien. Hiermee creëer je niet alleen een voedselbron voor tuinvogels, maar stimuleer je ook de biodiversiteit in jouw tuin.

Kortom, met deze DCM tuinvogels bloemenzaden creëer je een levendige en kleurrijke omgeving waar tuinvogels zich thuisvoelen en waar je zelf van kunt genieten.


Over DCM
De Ceuster Meststoffen (DCM) wil elke hobby-tuinier en professionele tuinder optimaal ondersteunen met kwalitatieve, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen, en beschikt over meer dan 45 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van organische en organisch-minerale meststoffen.

Productspecificaties

Fabrikantcode: 1005441
Indicatie insectenlokkend: Ja
Plantgroep: Voor dieren en/of insecten, Wildbloemen
Rubriek: Bloemen
Gewicht: 0.63 kg
Inhoud: 0.53 kg
Verpakkingsafmetingen: 5L x 16B x 27.5H cm