Lay-Z-Spa-71-x-71-x-28-1-80m-x-1-80m-x-71cm-Cabo-HydroJet

Bestway Lay-Z-Spa Cabo Hydrojet Pro opblaasbare spa - 4-6 personen - 2023

Bestway Lay-Z-Spa Cabo Hydrojet Pro opbl...

€ 999,00
per stuk (incl. btw)

Bestway Lay-Z-Spa Cabo Hydrojet Pro opblaasbare spa - 4-6 personen - 2023

Met digitaal bedieningspaneel op afstand te besturen via smartphone

Bestway
Art. nr. 201876715

€ 999,00 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 02/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (02/04 verzonden) ⚠️

Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Bestway Lay-Z-Spa Cabo Hydrojet Pro opblaasbare spa - 4-6 personen - 2023"

  • Digitaal bedieningspaneel op afstand te besturen via smartphone
  • Stroombesparend en automatisch, timergestuurd verwarmingssysteem
  • Eenvoudig en snel in elkaar te zetten
  • Inclusief afdekzeil
  • Inclusief filterpomp
  • Inclusief filtercartridge
  • Inclusief reparatiekit
  • Inclusief chloordrijver
  • Inclusief handpomp
De Lay-Z-Spa Cabo HydroJet is de perfecte keuze voor een betaalbare, draagbare spa voor maximaal 6 personen. De Cabo is eenvoudig, snel en gemakkelijk op te zetten, en biedt een stijlvolle uitstraling en ontspannende hottub ervaring zonder professionele installatie. Inbegrepen zijn 4 comfortabele, verstelbare kussens voor de ultieme ontspanningservaring. Deze spa bereikt een temperatuur tot 40ºC (104ºF) om u te laten ontspannen terwijl u wordt omringd door 140 AirJet massagebubbels en 4 HydroJet spa sproeiers.

Controle aan Uw Vingertoppen:
Deze spa kan worden bediend vanaf uw smart-apparaat via de Bestway Smart Hub app. Deze innovatie maakt de Cabo tot een van de gemakkelijkste spa's op de markt. Met de app kunt u uw spa op de perfecte temperatuur instellen, de energiebesparende timer activeren, de waterfilter laten werken en het HydroJet massagesysteem bedienen - allemaal vanuit de palm van uw hand.

Ontspannend Massage Systeem:
Het HydroJet massagesysteem biedt u twee manieren om te ontspannen in uw spa. De 4 HydroJet sproeiers zijn dicht bij de spapomp geplaatst om gerichte waterstralen af te geven, terwijl de 140 AirJet openingen luchtbellen uit de bodem van de spa laten ontsnappen om een warme, bubbelende omgeving te creëren. Dit rustgevende massagesysteem helpt u te ontspannen en tot rust te komen. Het is ontworpen om u het ultieme comfort en een ontspannende ervaring te bieden en heeft twee intensiteitsniveaus, zodat uw ontspanningstijd volledig aanpasbaar is.

Duurzame constructie:
De opblaasbare wanden van deze spa zijn gemaakt van duurzaam, lekbestendig, DuraPlus materiaal dat schade voorkomt. Vergeleken met PVC, is het DuraPlus 3-lagig materiaal 33% scheurvaster en 56% rekbestendiger. Dit type interne constructie voorkomt uitzetting in de loop van de tijd, waardoor de spa dezelfde vorm behoudt, ongeacht hoe vaak deze is opgeblazen en u het laat leeglopen.

Veiligheid als Prioriteit:
Lay-Z-Spa is het enige merk op de markt met een gronddetectiesysteem. Hierdoor wordt het product geaard, waardoor eventuele elektrische schokken worden voorkomen als het elektrische systeem in contact komt met water, waarbij uw veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Alle Lay-Z-Spa modellen van Bestway (AirJet™, AirJet Plus™ en Hydrojet Pro™) zijn uitgerust met Freeze Shield™-technologie waardoor je ook in de wintermaanden van je spa kan genieten! Het innovatieve verwarmingssysteem voorkomt bevriezing en beschadiging van interne onderdelen door automatisch in te schakelen wanneer de buitentemperatuur 6° C bereikt en uit te schakelen wanneer de temperatuur 10° C bereikt. Kom alles te weten over dit verwarmingssysteem in onderstaande video:


Weet je niet waar je moet beginnen bij het onderhouden of aankopen van een spa of spa? Marcel helpt je een keuze te maken in het assortiment opblaasbare spa's en geeft je zijn beste tips en advies voor het onderhouden ervan. Neem snel een kijkje in onze bubbelgids!


Over Bestway:

Bestway staat gekend voor hun uitgebreide selectie van bovengrondse zwembaden en spa's, recreatie- en vrijetijdsproducten, sportartikelen en kampeerproducten. Toegewijd om plezier in het leven van mensen te brengen, met innovatieve en hoogwaardige producten maakt Bestway momenten van welzijn en gezelligheid mogelijk, voor mensen van alle leeftijdsgroepen, overal ter wereld.

Productspecificaties

Aantal personen: 6
Afmetingen - Watercapaciteit (in l): 840
Breedte in cm: 180
Hoogte in cm: 71
Kleur: Bruin
Lengte in cm: 180
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Afdekzeil, Filtercartridge
Opwarmingstijd: 1,5 - 2,0 graden per uur
Productgroep: Spa's
Productserie: Lay-Z
Rubriek: Spa's
Spanning: 220 - 240 V
Technische gegevens - Aantal jets: 140
Vorm: Vierkant
Werkelijke waterstroom: 1.325 L/u
Gewicht: 53.8 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 180L x 180B x 0H cm
Verpakkingsafmetingen: 58L x 96.5B x 62.5H cm