OMO-Liquid-5-L-Wit-100sc

Omo vloeibaar wasmiddel 'Wit' 5L - Goed voor 100 wasbeurten

Omo vloeibaar wasmiddel 'Wit' 5L - Goed ...

€ 19,99
per stuk (incl. btw)

Omo vloeibaar wasmiddel 'Wit' 5L - Goed voor 100 wasbeurten

Omo
Art. nr. 201875161

€ 19,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Omo vloeibaar wasmiddel 'Wit' 5L - Goed voor 100 wasbeurten"

Ontdek Omo Wit Vloeibaar Wasmiddel, de perfecte oplossing voor al je witte wasbehoeften. Omo is een vertrouwd merk dat al jarenlang bekend staat om zijn hygiënisch schone wasresultaten. Met Omo weet je zeker dat je kleding grondig gereinigd wordt, zelfs op korte wasprogramma's.

Dit krachtige wasmiddel is speciaal geformuleerd om effectief allerlei soorten vlekken uit je witte was te verwijderen. Of het nu gaat om hardnekkige vlekken of dagelijkse vuilheid, Omo zorgt ervoor dat je was stralend schoon en fris wordt. Zo ben je verzekerd van een onberispelijke witte was, was na was.

Met Omo bespaar je niet alleen tijd, maar hou je ook tijd over voor andere belangrijke dingen. Je kunt vertrouwen op de efficiëntie van Omo om je huishouden gemakkelijker te maken. Dankzij de korte wasprogramma's kun je sneller wassen zonder in te leveren op de schoonmaakkracht.

De fles van het Omo Wit Vloeibaar Wasmiddel is gemaakt van gerecycled en 70% recyclebaar plastic, waardoor je een duurzame keuze maakt. Met een inhoud van 5 liter biedt deze fles maar liefst 100 wasbeurten. De verbeterde fles zorgt ervoor dat je het wasmiddel nog beter kunt schenken en dat lekkages worden voorkomen.

Het is belangrijk om het juiste wasmiddel te gebruiken voor verschillende soorten was. Gebruik Omo Kleur voor je gekleurde was en Omo Wit voor je witte was. Vergeet niet om ook het juiste wasprogramma te selecteren, afhankelijk van de materialen die je wast, en was altijd op de laagst aanbevolen temperatuur. Om je kleding langer mooi te houden, is het aan te raden om deze binnenstebuiten te wassen, zodat de vezels beter beschermd blijven en langer meegaan. Let op dat je de machine niet te vol stopt voor het meest frisse resultaat.

Kies voor Omo Wit Vloeibaar Wasmiddel en geniet van een grondig schone witte was. Bespaar tijd, hou je kleding langer mooi en draag bij aan een duurzame toekomst met de recyclebare fles van Omo. Voeg dit product toe aan je winkelwagen en ontdek het plezier van een stralend schone was, keer op keer.

Productspecificaties

Gewicht: 5.1 kg
Inhoud: 5 l
Verpakkingsafmetingen: 10L x 15B x 30H cm