BN-Poppenwagen-POP

Smoby 'Baby Nurse' poppenwagen - pastel

Smoby 'Baby Nurse' poppenwagen - pastel

€ 30,99
per stuk (incl. btw)

Smoby 'Baby Nurse' poppenwagen - pastel

Smoby
Art. nr. 201869054

€ 30,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 4 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Smoby 'Baby Nurse' poppenwagen - pastel"

  • Vanaf 18 maanden
  • Exclusief baby pop
  • Afmetingen: 38 x 49 x 53 cm
Speciaal voor de allerjongste poppenmama’s en -papa’s heeft Smoby de mooie Baby Nurse-poppenspeelgoedlijn! Met zachte kleuren, een extra dik frame en een perfecte hoogte voor jonge peuters kunnen zelfs kindjes die pas net kunnen lopen al trots met hun popje aan de wandel.

Het stevige metalen en kunststof frame heeft twee zachte foam handgrepen en vier wielen, twee grote achter en twee kleine voor. De zitting is van stof en heeft een lief pastelkleurig printje. De zwenkwielen voor zorgen ervoor dat deze poppenwagen heel makkelijk te besturen is. Deze poppenwagen heeft een buggymodel.

Poppenwagen voor peuters
De vernieuwde Baby Nurse-lijn heeft een complete make-over gehad en heeft een moderne uitstraling, met mooie zachte kleuren. Maak je set compleet met het vele bijpassende poppenspeelgoed, zoals het Baby Nurse magische drinkflesje of de Baby Nurse Verzorgingstafel.

Poppen en ontwikkeling
Spelen met poppen en poppenwagens is goed voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen. Fantasiespel wakkert bovendien het creatieve brein aan het geeft je kind de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving te experimenteren met situaties uit het dagelijks leven.

Geschikt voor babypoppen tot 42 centimeter. De handgrepen zitten op een hoogte van 53 centimeter en de poppenwagen is geschikt voor peuters vanaf 18 maanden. Exclusief pop.

Over Smoby:
Smoby is de nummer 1 voor jouw kids! Het maakt educatief speelgoed die de zintuigen en creativiteit stimuleert. Zo kunnen kinderen van 0 tot 10 jaar de wereld op een speelse manier ontdekken! Het speelgoed is gemaakt van duurzame kunststof en gerecycleerde topmaterialen.

Productspecificaties

Algemene kenmerken - Minimumleeftijd: 18 maanden
Leeftijdsgroep: Baby (0-2 j), Peuter (2-4 j)
Materiaal: Kunststof
Productgroep: Speelgoed voor baby's, Speelgoed voor peuters, Poppen en toebehoren, Rollenspel
Rubriek: Speelgoed
Gewicht: 1.9 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 50L x 38B x 53H cm
Verpakkingsafmetingen: 32.5L x 12.5B x 46.5H cm