bear-kidz-travel-bed-with-hand-pump-ages-3-6

Intex Kidz Luchtbed 'Beer' - Reisbed voor kinderen van 3 tot 6 jaar - 178x114x71 cm - Met handpomp en reparatiepatch

Intex Kidz Luchtbed 'Beer' - Reisbed voo...

€ 41,99
per stuk (incl. btw)

Intex Kidz Luchtbed 'Beer' - Reisbed voor kinderen van 3 tot 6 jaar - 178x114x71 cm - Met handpomp en reparatiepatch

Intex
Art. nr. 201862280

€ 41,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Intex Kidz Luchtbed 'Beer' - Reisbed voor kinderen van 3 tot 6 jaar - 178x114x71 cm - Met handpomp en reparatiepatch"

  • Opblaasmodus: handmatig, pomp meegeleverd
  • Met reparatiepatch
Ga je binnenkort op reis en wil je ervoor zorgen dat je kinderen comfortabel en veilig kunnen slapen? Dan hebben we het perfecte reisbed voor je! Dit superleuke reisbed voor kids zorgt ervoor dat je kleintjes heerlijk kunnen rusten in de omhelzing van een groot en knuffelbaar matras. Het luchtbed heeft opgeblazen afmetingen van 1,14 meter in de breedte, 1,78 meter in de lengte en een hoogte van 71 cm (het ligoppervlak meet 71 x 132 x 10 cm). Maak je alvast geen zorgen over het opblazen, want het wordt geleverd met een handige handpomp.

Dit reisbed is overigens perfect voor gebruik binnenshuis. Houd er rekening mee dat het niet geschikt is voor gebruik in een tent met een ruwe ondergrond. Maar voor gezellige logeerpartijtjes, vakanties in hotels of bij familie thuis is het ideaal! Het reisbed is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 6 jaar, waardoor ze een veilige en comfortabele slaapplaats hebben, waar je ook naartoe gaat.

Maak je reiservaring onvergetelijk en zorg ervoor dat je kinderen zich thuis voelen, waar de reis je ook brengt. Met dit geweldige reisbed zijn goede nachtrust en blije gezichten gegarandeerd!

Let op: Bij het eerste gebruik kan de afmeting tot 10cm afwijken, het materiaal zal zich vanzelf uittrekken naar de afmetingen. Wanneer het materiaal uitgetrokken is, zal het luchtbed ook wat leger zijn doordat er vanzelfsprekend meer m³ lucht in zal passen. In de ochtend zal je het luchtbed dus wat meer op moeten pompen bij het gebruik voor de eerste keer.
Over Intex
Met meer dan 40 jaar geschiedenis en ervaring op de teller is Intex de referentie met het ruimste assortiment zwembaden, spa's, accessoires, wisselstukken, luchtbedden en ander opblaasplezier. Bij Intex draait alles om kwaliteit, waarde en familie: betaalbare producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.

Productspecificaties

Aantal personen: 1
Breedte in cm: 114
Comfortniveau: Basic
Gebruikslocatie: Zowel binnen als buiten
Gemaakt voor kinderen: Ja
Hoogte in cm: 71
Kleur: Wit, Blauw
Lengte in cm: 178
Materiaal: PVC
Materiaal detail: Bovenkant: fluwelen toplaag
Maximale belasting in KG: 136
Meegeleverde accessoires: Handpomp, Reistas
Productgroep: 1-persoons luchtbed
Productserie: Intex Kidz
Rubriek: Kamperen en logeren
Gewicht: 3.93 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 178L x 114B x 71H cm
Verpakkingsafmetingen: 13.34L x 36.83B x 32.39H cm