Omo-vloeibaar-wasmiddel-4L-80sc-wit

Omo vloeibaar wasmiddel wit - Witte was - 80 wasbeurten (4L)

Omo vloeibaar wasmiddel wit - Witte was ...

€ 16,59
per stuk (incl. btw)

Omo vloeibaar wasmiddel wit - Witte was - 80 wasbeurten (4L)

Omo
Art. nr. 201855623

€ 16,59 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Omo vloeibaar wasmiddel wit - Witte was - 80 wasbeurten (4L)"

Ervaar de kracht van Omo Vloeibaar Wasmiddel voor een stralend schone witte was. Omo, een vertrouwd en langdurig gewaardeerd wasmiddelenmerk in Nederland, introduceert Omo Wit met geavanceerde waskrachtversterkers voor een diepgaande reiniging, zelfs in slechts 30 minuten. Dit vloeibare wasmiddel is speciaal ontworpen voor korte wasprogramma's en biedt uitstekende resultaten voor alle textielsoorten, met uitzondering van wol en zijde.

Met Omo Wasmiddel Wit geniet je van de volgende voordelen:

Het verwijdert doeltreffend diverse soorten vlekken en zorgt voor een ongekend schone was, zelfs op korte wasprogramma's.
De 30 minuten technologie maakt het mogelijk om snel en efficiënt te wassen, zonder concessies te doen aan de reinigingsprestaties.
Het geconcentreerde wasmiddel biedt uitstekende resultaten, zelfs bij lagere temperaturen, waardoor je energie bespaart.
Een enkele fles Omo Wasmiddel Wit is goed voor maar liefst 80 wasbeurten.

Het gebruik van Omo begint met slimme wasvoorschriften: sorteer je was volgens stof en kleur, en was nieuwe kledingstukken eerst apart om kleurdoorloop te voorkomen. Deze aandacht voor details zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Bij Omo draait alles om efficiëntie en gemak, en dankzij de geïntegreerde waskrachtversterkers en de krachtige 30 minuten technologie wordt je was snel en grondig gereinigd, zodat je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten. Houd er rekening mee dat het optimale wasresultaat wordt bereikt door de machine niet te vol te stoppen en altijd het juiste wasmiddel en wasprogramma te kiezen voor verschillende materialen en kleuren. Voor langdurig behoud van de kwaliteit van je kleding, was je kleding binnenstebuiten en volg je zorgvuldig de aanbevolen wasinstructies.

Productspecificaties

Gewicht: 4.2 kg
Inhoud: 4 l