Gedroogde-varkensoren-net-van-100st

Famiflora hoogwaardige varkensoren van Belgische oorsprong - 100 stuks voor in totaal 4.5KG - In netzak - Kauwsnack voor honden

Famiflora hoogwaardige varkensoren van B...

€ 84,99
per stuk (incl. btw)

Famiflora hoogwaardige varkensoren van Belgische oorsprong - 100 stuks voor in totaal 4.5KG - In netzak - Kauwsnack voor honden

Real Pet Food
Art. nr. 201850423

€ 84,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

8 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Famiflora hoogwaardige varkensoren van Belgische oorsprong - 100 stuks voor in totaal 4.5KG - In netzak - Kauwsnack voor honden"

Verwen jouw harige vriend met onze natuurlijk gedroogde varkensoren, een heerlijke en populaire kauwsnack zonder enige toevoegingen. In deze verpakking van 100 stuks, wat overeenkomt met een gewicht van 4.5 kg, bieden we een ruime voorraad van deze geliefde traktatie.

De grootte van de varkensoren maakt ze ideaal als kauwsnack en speeltje voor jouw viervoeter. Honden kunnen er gulzig op kauwen en spelen, wat hen langdurig bezighoudt. Dankzij de stevigheid van het kraakbeen in de oren worden de kaakspieren van je hond versterkt, wat bijdraagt aan hun algehele mondgezondheid.

Deze smakelijke traktaties dragen niet alleen bij aan de gezondheid van het gebit door tandplak te verminderen, maar bevatten ook essentiële eiwitten voor een uitgebalanceerd dieet. Bovendien zijn ze een bron van vermaak en kunnen ze de mond van je hond reinigen.

Deze varkensoren ondergaan een zorgvuldig droogproces op hoge temperaturen, waardoor alle mogelijke bacteriën worden geëlimineerd en een veilige traktatie voor jouw trouwe metgezel wordt gegarandeerd. Geef jouw hond de traktatie die hij verdient en profiteer van de natuurlijke voordelen van deze heerlijke varkensoren!

Productspecificaties

Gewicht: 4.5 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 20L x 35B x 60H cm