Sanex-Douchegel-400ML-BioMe-Protect-Atopicare-Calming-Navulling-

Sanex douchegel Biome Protect Atopicare Calming navulverpakking - 400ML

Sanex douchegel Biome Protect Atopicare ...

€ 2,15
per stuk

Sanex douchegel Biome Protect Atopicare Calming navulverpakking - 400ML

Sanex
Art. nr. 201846383

€ 2,15 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Sanex douchegel Biome Protect Atopicare Calming navulverpakking - 400ML"

Laat jezelf verwennen met de kalmerende en verzorgende eigenschappen van Sanex Douche BioMe Protect Atopicare Calming. Deze navullingsverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 400 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van een zachte en verzorgende douche-ervaring.

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid, is Sanex Douche BioMe Protect Atopicare Calming een ware weldaad. De milde formule is verrijkt met prebiotica, probiotica en haverextract, die helpen om de natuurlijke balans van de huid te herstellen en te beschermen. Het verzacht en kalmeert de huid, waardoor het ideaal is voor mensen met een atopische of gevoelige huid.

Deze douche gel reinigt de huid op een zachte en effectieve manier, zonder de natuurlijke vochtbarrière aan te tasten. Intensieve hydratatie voorkomt uitdroging, waardoor je huid na elke douchebeurt heerlijk zacht, soepel en gevoed aanvoelt.

Dermatologisch getest en vrij van agressieve chemicaliën en kleurstoffen die de huid kunnen irriteren, is Sanex Douche BioMe Protect Atopicare Calming een verantwoorde keuze voor jouw dagelijkse huidverzorging. Het is pH-neutraal en respecteert de natuurlijke pH-waarde van de huid, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Ervaar de rustgevende werking van Sanex Douche BioMe Protect Atopicare Calming en geef jouw gevoelige huid de liefdevolle aandacht die het verdient. Geniet van een verzorgende douche-ervaring met deze bijzondere formule, die jouw huid verwent en beschermt, elke keer weer.

Productspecificaties

Gewicht: 0.5 kg
Inhoud: 0.4 l