PowerGrip-AC-Air-Pump

Bestway Elektrische Luchtpomp 'Powergrip'

Bestway Elektrische Luchtpomp 'Powergrip...

€ 24,79 € 21,25
per stuk (incl. btw)

Bestway Elektrische Luchtpomp 'Powergrip'

Bestway
Art. nr. 201845996
€ 24,79

€ 21,25 per stuk (incl. btw)

Bespaar 14%
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
7 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Bestway Elektrische Luchtpomp 'Powergrip'"

  • Vermogen: 210 W
  • Spanning in V: 220-240 V
  • Luchtstroom van 1.100 l/min
  • Maximale druk van 680mmH2O
De PowerGrip luchtpomp van Bestway is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een pomp die zowel snel kan opblazen als leeg kan laten lopen.

Deze elektrische pomp is in staat om bijna alle opblaasbare producten snel op te blazen en leeg te laten lopen. Met zijn grote luchtkamer zorgt hij voor een snelle en efficiënte opblaaservaring. Of het nu gaat om het opblazen van een zwembad, speelgoed of luchtbedden, deze handige pomp staat voor je klaar.

De PowerGrip luchtpomp heeft een stijlvol ontwerp in de kleuren zwart en oranje. Hij is gemaakt van duurzaam metaal en heeft afmetingen van 20 x 12 x 12,2 cm (L x B x H). Met een stroomvoorziening van 220-240 V ~ 50 Hz en een vermogen van 210 W is deze pomp krachtig en betrouwbaar.

Met een luchtstroom van 1.100 L/min en een maximale druk van 680 mmH20 is het opblazen en leeg laten lopen van je opblaasbare items een snelle en moeiteloze taak. Daarnaast wordt de pomp geleverd met 3 ventielpluggen, zodat je hem kunt gebruiken met verschillende ventielen.

Met de PowerGrip luchtpomp van Bestway heb je een betrouwbare metgezel voor al je opblaasbare behoeften tijdens het kamperen. Dankzij de snelle opblaas- en leegloopfunctie kun je meer tijd besteden aan genieten van je avonturen in plaats van het gedoe van handmatig oppompen en leeg laten lopen.

Over Bestway
Toegewijd om plezier in het leven van mensen te brengen, met innovatieve en hoogwaardige producten maakt Bestway momenten van welzijn en gezelligheid mogelijk, voor mensen van alle leeftijdsgroepen, overal ter wereld.

Productspecificaties

Breedte in cm: 12
Hoogte in cm: 12
Kleur: Zwart, Oranje
Lengte in cm: 21
Productgroep: Luchtpompen
Productserie: Bestway Powergrip
Rubriek: Kamperen en logeren
Gewicht: 0.736 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 43L x 12B x 28H cm