1-96m-x-71cm-Honolulu-AirJet-Lay-Z-Spa

Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet opblaasbare spa - 4-6 personen

Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet opblaa...

€ 810,35 € 439,45
per stuk (incl. btw)

Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet opblaasbare spa - 4-6 personen

Bestway
Art. nr. 201845853
€ 810,35

€ 439,45 per stuk (incl. btw)

Bespaar 46%
Nu besteld, uiterlijk maandag 29/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 29/04 verzonden) ⚠️

Opgelet! Nog maar 2 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Bestway Lay-Z-Spa Honolulu AirJet opblaasbare spa - 4-6 personen"

Maak kennis met de Bestway Lay-Z-Spa 77" x 28"/1.96m x 71cm Honolulu AirJet. Deze ruime spa is ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan 4-6 volwassenen, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en te genieten met vrienden en familie.

Met een watervolume van 916 liter (242 gallon) bij een vulling van 80%, is er voldoende ruimte om volledig ondergedompeld te worden in het verfrissende water. De opgeblazen afmetingen van 1.96m x 71cm (77" x 28") en de binnenmaat van 1.46m (57") zorgen voor een royale binnenruimte.

De spa is voorzien van het AirJet™ bubbelmassagesysteem met 140 jets, wat zorgt voor een rustgevende en verkwikkende massage-ervaring. De ultra-sterke DuraPlus™ interne balken en buitenwanden bieden superieure structurele stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt ontspannen.

De verwarming van de spa verhoogt de watertemperatuur met ongeveer 1.5-2.0°C per uur (3-4°F per uur), zodat je snel kunt genieten van warm water. Met een maximale warmtecapaciteit van 40°C (104°F) kun je de ideale temperatuur instellen voor ultiem comfort.

De Honolulu AirJet is uitgerust met het Freeze Shield™ automatische verwarmingssysteem, dat voorkomt dat het water bevriest en schade aan de spa veroorzaakt. De ChemConnect™ dispenser zorgt voor een stabiel chloorgehalte in de spa, waardoor het water schoon en hygiënisch blijft.

Het energiebesparende, timer-gestuurde verwarmingssysteem stelt je in staat om de spa-verwarmer tot wel 40 dagen van tevoren te programmeren, zodat je altijd kunt genieten van een perfect opgewarmde spa. Het digitale bedieningspaneel en de geïntegreerde filtratiesysteem maken het gemakkelijk om de spa te bedienen en te onderhouden.

De buitenkant van de spa is voorzien van een rattan-print, terwijl de binnenkant een mozaïek-print heeft, waardoor de Honolulu AirJet er stijlvol en aantrekkelijk uitziet. De set wordt geleverd met een versterkte afdekking met veiligheidssluitingen om de spa te beschermen wanneer deze niet in gebruik is.

Met de Bestway Lay-Z-Spa 77" x 28"/1.96m x 71cm Honolulu AirJet creëer je een luxe en ontspannende omgeving in je eigen achtertuin. Laat de stress van de dag achter je en geniet van de ultieme spa-ervaring met deze hoogwaardige spa.

Weet je niet waar je moet beginnen bij het onderhouden of aankopen van een spa of spa? Marcel helpt je een keuze te maken in het assortiment opblaasbare spa's en geeft je zijn beste tips en advies voor het onderhouden ervan. Neem snel een kijkje in onze bubbelgids!


Over Bestway:

Bestway staat gekend voor hun uitgebreide selectie van bovengrondse zwembaden en spa's, recreatie- en vrijetijdsproducten, sportartikelen en kampeerproducten. Toegewijd om plezier in het leven van mensen te brengen, met innovatieve en hoogwaardige producten maakt Bestway momenten van welzijn en gezelligheid mogelijk, voor mensen van alle leeftijdsgroepen, overal ter wereld.

Productspecificaties

Aantal personen: 6
Afmetingen - Watercapaciteit (in l): 916
Breedte in cm: 196
Hoogte in cm: 71
Kleur: Grijs
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Afdekzeil, Filtercartridge, Chloordrijver
Productgroep: Spa's
Productserie: Lay-Z
Rubriek: Spa's
Spanning: 220 - 240 V
Technische gegevens - Aantal jets: 140
Vorm: Rond
Werkelijke waterstroom: 1.325 L/u
Gewicht: 40.943 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 196L x 196B x 71H cm
Verpakkingsafmetingen: 76L x 55B x 57.5H cm
Product buitendiameter: 196 cm
Product binnendiameter: 146 cm