1-80m-x-66cm-Miami-AirJet-Lay-Z-Spa

Bestway Lay-Z-Spa Miami AirJet opblaasbare spa - 2-4 personen

Bestway Lay-Z-Spa Miami AirJet opblaasba...

€ 671,72 € 448,98
per stuk (incl. btw)

Bestway Lay-Z-Spa Miami AirJet opblaasbare spa - 2-4 personen

Bestway
Art. nr. 201845846
€ 671,72

€ 448,98 per stuk (incl. btw)

Bespaar 33%
Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
14 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Bestway Lay-Z-Spa Miami AirJet opblaasbare spa - 2-4 personen"

Maak kennis met de Bestway Lay-Z-Spa 71" x 26"/1.80m x 66cm Miami AirJet. Deze indrukwekkende spa biedt een scala aan functies en specificaties om je ontspanningservaring te verbeteren.

Ontworpen voor 2-4 volwassenen, biedt het een comfortabele capaciteit met een watervolume van 669 liter (177 gallon) bij een vulling van 80% van de capaciteit. Met de opgeblazen afmetingen van 1.80m x 66cm (71" x 26") en de binnenmaat van 1.32m (52") is er voldoende ruimte om te ontspannen.

De Miami AirJet beschikt over een rustgevend AirJet™ bubbelmassagesysteem met 120 jets, voor een verkwikkende spa-ervaring. De ultra-sterke DuraPlus™ wanden zijn getest op stressbestendigheid om duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen.

Om een optimale temperatuur te behouden, verhoogt het verwarmingssysteem de watertemperatuur met ongeveer 1,5-2,0°C per uur. De maximale warmtecapaciteit is 40°C, zodat je kunt genieten van warme en knusse momenten.

Veiligheid en gemak staan voorop met het Freeze Shield™ automatische verwarmingssysteem, dat voorkomt dat het water bevriest en schade aan de spa veroorzaakt. De ChemConnect™ dispenser zorgt voor een stabiel chloorgehalte in de spa, voor een goede waterhygiëne.

De spa is uitgerust met een energiebesparend, timer-gestuurd verwarmingssysteem, waarmee je de spa-verwarmer tot wel 40 dagen van tevoren kunt programmeren. Hiermee zorg je ervoor dat je spa klaar is voor gebruik wanneer je maar wilt.

Het bedienen en onderhouden van de spa is moeiteloos dankzij het digitale bedieningspaneel en het geïntegreerde filtratiesysteem. De versterkte afdekking met veiligheidssluitingen is inbegrepen en beschermt de spa wanneer deze niet in gebruik is.

Bij het pakket zijn de spa, afdekzeil, spa-pomp, filterpatroon (VI), ChemConnect™ dispenser, reparatiepatch en AirJet™ systeem inbegrepen. Met al deze onderdelen kun je eenvoudig je eigen Miami AirJet spa opzetten en ervan genieten.

Onderdompel jezelf in ontspanning en rust met de Bestway Lay-Z-Spa 71" x 26"/1.80m x 66cm Miami AirJet. Geniet van de luxe ervaring die het biedt, gewoon in het comfort van je eigen ruimte.

Weet je niet waar je moet beginnen bij het onderhouden of aankopen van een spa of spa? Marcel helpt je een keuze te maken in het assortiment opblaasbare spa's en geeft je zijn beste tips en advies voor het onderhouden ervan. Neem snel een kijkje in onze bubbelgids!


Over Bestway:
Bestway staat gekend voor hun uitgebreide selectie van bovengrondse zwembaden en spa's, recreatie- en vrijetijdsproducten, sportartikelen en kampeerproducten. Toegewijd om plezier in het leven van mensen te brengen, met innovatieve en hoogwaardige producten maakt Bestway momenten van welzijn en gezelligheid mogelijk, voor mensen van alle leeftijdsgroepen, overal ter wereld.

Productspecificaties

Aantal personen: 4
Afmetingen - Watercapaciteit (in l): 669
Breedte in cm: 180
Hoogte in cm: 66
Kleur: Zwart
Lengte in cm: 180
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Afdekzeil, Filtercartridge, Chloordrijver
Opwarmingstijd: 1,5 - 2,0 graden per uur
Productgroep: Spa's
Productserie: Lay-Z
Rubriek: Spa's
Spanning: 220 - 240 V
Technische gegevens - Aantal jets: 120
Vermogen verwarmingssysteem: 2050 watt
Vorm: Rond
Werkelijke waterstroom: 1.325 L/u
Gewicht: 33.3 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 180L x 180B x 66H cm
Verpakkingsafmetingen: 75L x 47B x 62.5H cm
Product buitendiameter: 180 cm
Product binnendiameter: 132 cm