Fornetto-Ranger-Pro-410-gasbarbecue

Fervor Fornetto Ranger Pro 410 - Gasbarbecues - 141x59x117cm (LxBxH)

Fervor Fornetto Ranger Pro 410 - Gasbarb...

€ 729,00
per stuk (incl. btw)

Fervor Fornetto Ranger Pro 410 - Gasbarbecues - 141x59x117cm (LxBxH)

Fervor
Art. nr. 201844554

€ 729,00 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Fervor Fornetto Ranger Pro 410 - Gasbarbecues - 141x59x117cm (LxBxH)"

De Fervor Ranger 410 is het ideale formaat gasgrill voor de gemiddelde familie, krachtig en groot genoeg om gemakkelijk tot 12 personen op een feestje te ontvangen. Met zijn solide en stevige constructie is hij klaar om de beproevingen van het dagelijks gebruik te doorstaan, met handige functies die het grillen gemakkelijk en plezierig maken, zoals gemakkelijke bedieningsknoppen met variabele warmte-instellingen, een ingebouwde thermometer en een cool touch handvat van de braadkap.

De Fervor barbecues zijn gebouwd met de outdoor chef in gedachten, en worden standaard geleverd met een glazen kijkvenster zodat je je eten tijdens het koken in de gaten kunt houden. Bovendien houdt de dubbelwandige en geïsoleerde braadkap de warmte binnen terwijl je kookt met de braadkap naar beneden, wat gas en geld bespaart.

Ons exclusieve Grillsmart™ Oil Management System met geëmailleerde gietijzeren roosters leidt vetten en oliën weg van het voedsel tijdens het koken, voor gezonder en lekkerder eten, minder vlammen en een schonere barbecue.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over lelijke gasflessen, die kunnen veilig worden opgeborgen, zelfs tijdens het gebruik, in de opbergkast.


Over Fervor
Fervor is een gerenommeerd merk dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige barbecues en grills voor zowel professionele koks als enthousiaste hobbyisten. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen die een perfecte combinatie bieden van functionaliteit en esthetiek. Fervor is gepassioneerd door koken en barbecuen en begrijpt dat een goede grillervaring niet alleen draait om het bereiden van voedsel, maar ook om het creëren van een unieke sfeer en het delen van goede momenten met vrienden en familie.

Productspecificaties

Rubriek: Barbecues
Gewicht: 57 kg
Inhoud: 51.45 kg
Verpakkingsafmetingen: 120L x 80B x 160H cm