AQUA-PUR-Basis-Start-Set-NL

BSI Aqua Pur Start Set: Basis - Complete set om een nieuw gevulde spa in gebruik te nemen - Zwembad - De totaaloplossing voor uw Spa

BSI Aqua Pur Start Set: Basis - Complete...

€ 49,95
per stuk (incl. btw)

BSI Aqua Pur Start Set: Basis - Complete set om een nieuw gevulde spa in gebruik te nemen - Zwembad - De totaaloplossing voor uw Spa

BSI
Art. nr. 201843249

€ 49,95 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Haast je, nog maar 5 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "BSI Aqua Pur Start Set: Basis - Complete set om een nieuw gevulde spa in gebruik te nemen - Zwembad - De totaaloplossing voor uw Spa"

Bij het in gebruik nemen of het onderhoud van uw bubbelbad, spa of hot tub moet het water behandeld worden, anders wordt het vuil en onhygiënisch. Om u daarbij optimaal te begeleiden, hebben we deze START KIT ontwikkeld, die alle noodzakelijke producten bevat voor de ingebruikname en het verdere onderhoud. Dankzij de meegeleverde gebruiksaanwijzing leert u snel hoe u een optimale waterkwaliteit kan bekomen en behouden. Veel succes! Inhoud: Test Kit, pH Down 1 l, 1kg chloorbriquetten 7 g, 1 l Aqua Pur 5 in 1 en een gebruiksaanwijzing.

Over BSI:

BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.

Productspecificaties

Productgroep: Spa accessoires en onderhoud
Rubriek: Spa's
Substantie: Vloeibaar
Werking: Snelwerkend chloor, Waterverhelderend, Zuurgraad (pH) verhogend, Zuurgraad (pH) verlagend
Gewicht: 2.876 kg
Inhoud: 2.669 kg
Verpakkingsafmetingen: 27.7L x 10.3B x 29H cm