RVS-penwortelsteker

Esschert Design penwortelsteker - RVS

Esschert Design penwortelsteker - RVS

€ 9,99
per stuk (incl. btw)

Esschert Design penwortelsteker - RVS

Esschert Design
Art. nr. 201842290

€ 9,99 per stuk (incl. btw)

Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Esschert Design penwortelsteker - RVS"

Voor iedereen met groene vingers die van traditioneel tuingereedschap houdt, hebben we iets bijzonders voor je. Onze duurzame materiaalkeuze garandeert dat dit gereedschap een langdurige metgezel zal zijn in je tuinavonturen.

Maak kennis met de penwortelsteker, de ultieme bondgenoot in de strijd tegen onkruid met penwortels. Met dit gereedschap wordt onkruid verwijderen een fluitje van een cent. Rustend op de bolle kant kan je met minimale inspanning de wortel omhoog tillen door simpelweg het handvat naar beneden te drukken.

En dat is niet alles - we hebben ook gedacht aan het gemak van opslag. Het gereedschap is voorzien van een leren ophanglus, zodat je het altijd binnen handbereik kunt houden en nooit meer hoeft te zoeken naar je favoriete tuinhulp.

De penwortelsteker wordt geleverd in een stijlvolle open giftbox met een eurolock, waardoor het ook een geweldig cadeau is voor tuinliefhebbers in je leven.

Dus, trek je tuinhandschoenen aan en ga aan de slag met dit klassieke tuingereedschap dat gemaakt is om met liefde en zorg je tuin te onderhouden. 🌱🌼🛠️

Productspecificaties

Gewicht: 0.354 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 6.7L x 40.3B x 7.5H cm