Kussen-Outdoor-Print-SS2022-palmbladen-met-vogels

Unique Living buitenkussen 45 x 45 cm - Print SS2022 - Dessin 8 (Palmbladen met vogels) - Geschikt voor binnen en buiten

Unique Living buitenkussen 45 x 45 cm - ...

€ 9,99
per stuk (incl. btw)

Unique Living buitenkussen 45 x 45 cm - Print SS2022 - Dessin 8 (Palmbladen met vogels) - Geschikt voor binnen en buiten

Unique Living
Art. nr. 201842038

€ 9,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

Haast je, nog maar 5 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Unique Living buitenkussen 45 x 45 cm - Print SS2022 - Dessin 8 (Palmbladen met vogels) - Geschikt voor binnen en buiten"

  • Afmetingen: 45 x 45 cm
  • Print: SS2022 - Dessin 8 (Palmbladen met vogels)
  • Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten

Maak je buitenruimte extra gezellig met dit Unique Living buitenkussen van 45 x 45 cm, met een trendy print uit de lente/zomercollectie van 2022. Het dessin, genaamd "Palmbladen met vogels" (Dessin 8), voegt een speelse en levendige uitstraling toe aan je terras, balkon of tuin.

De Unique Outdoor printed kussens zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en bieden verschillende voordelen:

  • Weerbestendig: Deze kussens zijn bestand tegen water, vuil en zonlicht, waardoor ze ideaal zijn voor alle weersomstandigheden. Zelfs tijdens een regenbui kunnen ze buiten blijven liggen, omdat de stof waterafstotend is en de druppels er gewoon vanaf rollen.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn deze kussens ontworpen om lang mee te gaan en hun kleur en vorm te behouden, zelfs bij langdurig gebruik buitenshuis.
  • Gemakkelijk schoon te maken: De kussenhoezen zijn voorzien van een handige rits, waardoor je ze gemakkelijk van de kussenvulling kunt verwijderen. De hoezen kunnen vervolgens gewoon in de wasmachine worden gewassen, waardoor ze eenvoudig schoon te houden zijn.

Of je nu wilt ontspannen in je tuin of een gezellige zithoek wilt creëren op je balkon, dit buitenkussen voegt niet alleen comfort toe, maar ook een vleugje stijl en persoonlijkheid aan je buitenruimte.

Productspecificaties

Inhoud: 1 stuk(s)