Gianni-lederen-schort-S-M

Boretti Gianni leren schort - Heren - maat S/M

Boretti Gianni leren schort - Heren - ma...

€ 99,99
per stuk (incl. btw)

Boretti Gianni leren schort - Heren - maat S/M

boretti
Art. nr. 201839549
Eindereeks product

€ 99,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Boretti Gianni leren schort - Heren - maat S/M"

Als je op zoek bent naar een schort dat niet alleen praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je keuken, dan is het Boretti Gianni lederen schort precies wat je zoekt. Dit schort is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

Met het Boretti Gianni lederen schort voel je je niet alleen een professionele chef-kok, maar zie je er ook zo uit. Het schort heeft een verstelbare band om ervoor te zorgen dat het perfect past en comfortabel zit tijdens het koken. De riemen en gespen zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan het elegante ontwerp.

Bovendien beschikt dit schort over diepe zakken om je kookgerei en recepten in op te bergen, waardoor je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. En na het koken is het schort gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

Of je nu een gepassioneerde hobbykok bent of een professionele chef-kok, het Boretti Gianni lederen schort is de perfecte accessoire om je kookervaring compleet te maken.

Productspecificaties

Rubriek: Barbecues
Gewicht: 1.065 kg
Inhoud: 1 stuk(s)