EcoLine-zwenksproeier

GARDENA zwenksproeier 'EcoLine' - tot 220m²

GARDENA zwenksproeier 'EcoLine' - tot 22...

€ 26,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA zwenksproeier 'EcoLine' - tot 220m²

GARDENA
Art. nr. 201838480

€ 26,99 per stuk (incl. btw)

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA zwenksproeier 'EcoLine' - tot 220m²"

  • 5 jaar garantie
  • Sproeioppervlak: max. 220 m²
  • Sproeibereik: 7 - 17 m
De EcoLine zwenksproeier van GARDENA bewatert rechthoekige gazons of bloemperken van 90 tot 220m² nauwkeurig en gelijkmatig, zonder dat er plassen ontstaan. Deze zwenksproeier, ontworpen met kunststof vervaardigd uit meer dan 65% gerecycled materiaal uit huishoudelijk afval, biedt de duurzame oplossing om uw gazon op warme zomerdagen te bewateren. De aluminium buizen van de sproeier bevatten meer dan 25% gerecycled materiaal. De gebruikte metalen elementen versterken de stevigheid en duurzaamheid van de sproeier en geven hem een stijlvol uiterlijk.

Plaats eenvoudigweg de zwenksproeier op uw gazon, koppel een tuinslang aan de kraan en zet de kraan open. Vervolgens kan je het bereik van de sproeier gemakkelijk van 7 tot 17 meter aanpassen. De EcoLine vierkante sproeier heeft in breedte een bereik van maximaal 13 meter. Met de vierkante sproeier kan je zowel een smal bloemperk als jouw hele gazon sproeien. De zwenksproeier is UV- en vorstbestendig en je kan hem dus het hele jaar door buiten laten.

De sproeier heeft nog een handige en slimme functie waarmee de duurzaamheid wordt onderstreept: een ingebouwd, uitneembaar filter voorkomt dat de sproeier door vuildeeltjes verstopt raakt. Dit filter is gemakkelijk te verwijderen en eenvoudig onder de kraan schoon te maken. Als de sproeier verstopt raakt door kalk kan je de gaatjes met de meegeleverde reinigingsnaald gemakkelijk schoonmaken.

De EcoLine zwenksproeier wordt in Duitsland vervaardigd en de kwaliteit wordt door GARDENA ondersteund met vijf jaar fabrieksgarantie. Een natuurlijke keuze voor tuiniers met passie.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.28 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 39.5L x 11.7B x 8.6H cm