Finish-machinecleaner-17grx3-Inwash

Finish vaatwasmachinereiniger - 3 reinigingstabletten - Reinig je vaatwasser tijdens een normale wasbeurt

Finish vaatwasmachinereiniger - 3 reinig...

€ 3,39
per stuk (incl. btw)

Finish vaatwasmachinereiniger - 3 reinigingstabletten - Reinig je vaatwasser tijdens een normale wasbeurt

Finish
Art. nr. 201826613

€ 3,39 per stuk (incl. btw)

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Finish vaatwasmachinereiniger - 3 reinigingstabletten - Reinig je vaatwasser tijdens een normale wasbeurt"

Een schonere machine betekent schonere vaat. Maar je vaatwasmachine is vuiler dan hij eruit ziet. Dag na dag stapelen vet en kalk zich op in de verborgen en vitale delen van de machine en kunnen de prestaties nadelig beïnvloeden. Finish Vaatwasmachinereiniger Tijdens de Wasbeurt reinigt uw machine terwijl hij je vaat wast, zo verlies je geen tijd en geen onnodig stroomverbruik!

Finish Vaatwasmachinereiniger Tijdens de Wasbeurt vereenvoudigt uw dagelijkse routine! U hoeft niet te wachten tot de machine leeg is: voeg Finish Vaatwasmachinereiniger Tijdens de Wasbeurt toe aan uw machine voordat u uw gewone afwasprogramma start en het reinigt uw vaatwasmachine.

Efficiënt bij lage temperaturen en korte cycli Voor een optimaal onderhoud wordt aanbevolen om Finish Vaatwasmachinereiniger Tijdens de Cyclus één keer per maand te gebruiken, op een willekeurige plaats in de vaatwasmachine. Ter vervollediging: Gebruik de integrale vaatwasmachinereiniger om de 3 maanden voor een grondige reiniging van uw vaatwasmachine. Gebruik het als aanvulling op uw afwasmiddel.

Productspecificaties

Gewicht: 0.078 kg
Inhoud: 3 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 2.5L x 14B x 20H cm