heather-fence-3kg-2m-x-3m

Famiflora heidemat 200x300cm - Tuinafscherming - 3cm dik

Famiflora heidemat 200x300cm - Tuinafsch...

€ 80,99
per stuk (incl. btw)

Famiflora heidemat 200x300cm - Tuinafscherming - 3cm dik

Famiflora
Art. nr. 201821583

€ 80,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

Haast je, nog maar 5 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Famiflora heidemat 200x300cm - Tuinafscherming - 3cm dik"

Ontdek de natuurlijke charme van ons prachtige tuinscherm - een rustiek en functioneel element dat een vleugje sereniteit aan jouw buitenruimte toevoegt. Met een gewicht van 3 kg en afmetingen van 1,5 meter in hoogte en 3 meter in lengte, is dit tuinscherm ideaal voor het creëren van privacy en een gezellige sfeer in jouw tuin, balkon of terras.

Gemaakt van echte heide, biedt dit tuinscherm een authentieke uitstraling die harmonieus opgaat in de natuurlijke omgeving. De heide zorgt niet alleen voor een charmante ambiance, maar draagt ook bij aan een rustgevende sfeer.

Met een stevige dikte van 3 cm is dit tuinscherm bestand tegen de elementen en gaat het lang mee. Regen of zonneschijn, dit scherm blijft zijn vorm behouden en behoudt zijn natuurlijke schoonheid.

Het praktische formaat van 2 meter in hoogte zorgt er voor dat je een bijna volledig afgeschermde tuin zal hebben en zal kunnen genieten van je privacy.

Dit veelzijdige tuinscherm is gemakkelijk te plaatsen en past perfect bij diverse tuinprojecten. Of je nu een gezellige hoek wilt creëren, een zithoek wilt afschermen of jouw tuin een natuurlijk accent wilt geven, ons tuinscherm voegt stijlvolle functionaliteit toe aan jouw buitenruimte.
Over Famiflora

Sinds eind 2019 hebben we een samenwerking met Famiflora, dé koopjesgigant voor huis, tuin en dier met winkels in Moeskroen en De Panne. Of je nu op zoek bent naar prachtige planten voor je tuin, trendy decoratie voor je huis, of voeding en accessoires voor je geliefde huisdieren, Famiflora heeft het allemaal onder één dak en alles aan zeer scherpe prijzen. De fysieke winkels zijn bovendien 7 dagen op 7 open!

Productspecificaties

Hoogte in cm: 200
Kleur: Bruin
Lengte in cm: 300
Maat: L:3 meter x H:200 cm
Productgroep: Rieten matten en heidematten
Productvariant: L:3 meter x H:200 cm
Rubriek: Hekwerken en gaas
Volledig benutte lengte in m: 3
Gewicht: 14.8 kg
Inhoud: 3 kg
Verpakkingsafmetingen: 30L x 30B x 200H cm