kooi-kennelreiniger-950ml-concentraat-krachtige-reiniger-voor-kennels-en-kooien

The Pet Doctor Kooi- en kennelreiniger concentraat met aangename geur- Krachtige reiniger voor kennels, hokken, vogelkooien en reismanden - 950ml

The Pet Doctor Kooi- en kennelreiniger c...

€ 16,50 € 14,10
per stuk (incl. btw)

The Pet Doctor Kooi- en kennelreiniger concentraat met aangename geur- Krachtige reiniger voor kennels, hokken, vogelkooien en reismanden - 950ml

BSI
Art. nr. 201819221
€ 16,50

€ 14,10 per stuk (incl. btw)

Bespaar 15%
Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
12 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "The Pet Doctor Kooi- en kennelreiniger concentraat met aangename geur- Krachtige reiniger voor kennels, hokken, vogelkooien en reismanden - 950ml"

Kennel Reiniger is een krachtig reinigingsproduct op basis van natuurlijke, biologisch afbreekbare grondstoffen (onder andere pijnboomolie). Het product garandeert een goede reinigende én ontvettende werking en is ideaal voor de reiniging van kennels, hokken, vogelkooien en reismanden, maar ook van drink-, eet- of afvalbakken. Het laat een frisse geur na. Dosering: meng 100ml Kennel Reiniger in 10 l water.

Over BSI:

BSI is een belangrijke speler op het gebied van verzorgings- en bestrijdingsmiddelen in talrijke domeinen zoals: insecten- en ziektebestrijding, afweer dieren, bemesting, pet-care, vijver en zwembad.

Productspecificaties

Gewicht: 1.03 kg
Inhoud: 0.95 l
Verpakkingsafmetingen: 9.5L x 7.4B x 23H cm