BENZINEMAAIER-A-530-A-SP-HW-IS

WOLF-Garten benzine grasmaaier 'A 530 A SP HW IS'

WOLF-Garten benzine grasmaaier 'A 530 A ...

€ 929,99
per stuk (incl. btw)

WOLF-Garten benzine grasmaaier 'A 530 A SP HW IS'

WOLF-Garten
Art. nr. 201802687
Eindereeks product

€ 929,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "WOLF-Garten benzine grasmaaier 'A 530 A SP HW IS'"

  • Maximaal geluidsniveau: 86 dB
  • 4-in-1: zij-uitworp, achteropvangen, maaien, mulchen
  • Grasopvangzak: 70 liter
  • Vulindicator
  • Tankinhoud: 1,0 liter
Voor tuinliefhebbers die hoge eisen stellen aan gazonverzorging biedt WOLF-Garten de A 530 AV HW IS benzine maaier met highwheels en vario wielaandrijving. Deze benzine maaier wordt gekarakteriseerd door een hoge kwaliteit en functionaliteit.

De krachtige B&S 675 EXi-IS series heeft een vermogen van 163 cm³, 2,6 kW, 2.800 tpm. De tankinhoud bedraagt 1,0 l en het chassis is gemaakt van hoogwaardig staal. De voorwielen hebben een hoogte van 180 mm en de highwheels aan de achterkant zijn 280 mm hoog, waardoor deze maaier extra wendbaar is in de bochten.

Daarnaast is deze grasmaaier voorzien van een 4-in-1 systeem: opvangen, maaien, mulchen en zijuitworp, waarbij de mulchkit wordt meegeleverd.

De grasopvangzak van 70 liter is uitgerust met hardtop en vulindicator. De uitermate comfortabele wielaandrijving is variabel instelbaar van 2,8-4,5 km/u.
De maaihoogte-instelling is met een veer ondersteund en instelbaar in 6 posities: van 2,8 - 9,2 cm. Verder is de inklapbare duwboom met softgrip ook in hoogte verstelbaar, zo kan je de ideale positie instellen voor jouw lichaamslengte.

Overigens is er een praktische reinigingsnippel op het maaidek waar een tuinslang aangekoppeld kan worden, om de benzinemaaier goed schoon te maken voordat hij de winterstalling ingaat.

Het uitstekende TRIPLEX SYSTEEM van de messen zorgt voor een verbeterd, gelijkmatiger maaien (+50%), creëert een aangenamer geluid en verbeterde opvangprestaties van +10% bij normale omstandigheden tot zelfs +50% bij zware maai-omstandigheden. De IS (instant starting) technology maakt het starten van de maaier zeer eenvoudig, met één druk op de knop loopt de maaier als een zonnetje.

Over WOLF-Garten:
WOLF-Garten staat al tientallen jaren garant voor moeiteloos en plezierig tuinieren, biedt betaalbare producten van de hoogste kwaliteit met de nieuwste technieken, en overtuigt door een aantrekkelijk en tijdloos design.

Productspecificaties

Gewicht: 45 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 97L x 61B x 51H cm