Zwenksproeier-aquazoom-s

GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom S' - tot 150m²

GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom S' - tot...

€ 41,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom S' - tot 150m²

GARDENA
Art. nr. 201801285
Eindereeks product

€ 41,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 29/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 29/04 verzonden) ⚠️

Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom S' - tot 150m²"

  • 5 jaar garantie
  • Nauwkeurig, flexibel en gelijkmatig water geven voor kleine gazons
De AquaZoom S van GARDENA biedt jou alles wat je nodig hebt om jouw gazon betrouwbaar water te geven. Geschikt voor oppervlakken van 9 tot 150 m². Deze zwenksproeier heeft een gelijkmatige en nauwkeurige bewatering zonder plasvorming.

Je hebt verschillende instelmogelijkheden voor de besproeiing, die je kan regelen met de schuifregelaars op de sproeier. Hiermee kan je het bereik tussen 3 en 15 meter instellen, de sproeibreedte tussen 3 en 10 meter en heb je ook de mogelijkheid om slechts aan één kant water te geven. Een zeer nauwkeurige instelling is mogelijk met de regulering van de waterafgifte. Door de twee grote sledes staat de sproeier altijd stabiel op de grond, uniek en effectief ontworpen met een moderne uitstraling.

Niet alleen over het uiterlijk is goed nagedacht, het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de AquaZoom S bestand is tegen vorst en UV-straling. Een extra kwaliteitskenmerk is de fabrieksgarantie van 5 jaar. Deze handige zwenksproeier is bijzonder eenvoudig te reinigen. Eventuele kalkafzetting op de sproeimondjes van zacht kunststof kan je er moeiteloos met jouw vinger vanaf vegen. Bovendien is de wateraansluiting voorzien van een filter van roestvrij staal, dat voorkomt dat vuildeeltjes in de AquaZoom S terecht komen. Het filter is eenvoudig uitneembaar en kan gewoon onder stromend water worden afgespoeld.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.74 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 49L x 21.5B x 8.5H cm