Zwenksproeier-aqua-l

GARDENA zwenksproeier 'Aqua L' - tot 280m²

GARDENA zwenksproeier 'Aqua L' - tot 280...

€ 47,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA zwenksproeier 'Aqua L' - tot 280m²

GARDENA
Art. nr. 201801283

€ 47,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 6 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA zwenksproeier 'Aqua L' - tot 280m²"

  • 5 jaar garantie
  • Nauwkeurig, gelijkmatig water geven voor grote gazons
De Aqua L van GARDENA is een uitstekende keuze voor het besproeien van grote gazons. De zwenksproeier is geschikt voor oppervlaktes van 120 tot 280 m² en onderscheidt zich door een verscheidenheid aan uitstekende functies en een nauwkeurige en gelijkmatige waterafgifte zonder plasvorming.

De zwenksproeier is eenvoudig te gebruiken en vereist geen technische knowhow. De sproeier heeft de mogelijkheid om het bereik naar wens tussen 8 en 18 meter in te stellen. De breedte van de waterstralen is maximaal 16 meter, hoewel het ook mogelijk is om slechts naar één kant water te geven. Omdat de Aqua L veel tijd buiten doorbrengt, zijn hoogwaardige materialen gebruikt om hem te beschermen tegen UV-straling. Daarnaast is de Aqua L vorstbestendig. De topkwaliteit wordt niet alleen ondersteund door een fabrieksgarantie van 5 jaar, maar ook door het keurmerk "Made in Germany".

Het spreekt voor zich dat het reinigen van de sproeier ook een fluitje van een cent is. Voor de wateraansluiting zit een metalen uitneembaar filter dat eenvoudig onder stromend water kan worden afgespoeld. Bovendien kan eventuele kalkafzettingen in de sproeimondjes eenvoudig worden verwijderd door ze met een reinigingsnaald voorzichtig door te prikken. Je vindt deze naald achter de schroefdop aan het andere uiteinde van de zwenksproeier Aqua L.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.42 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 50.4L x 11.7B x 8.5H cm