Combisystem-multihark

GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 - 36,5cm

GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 - 3...

€ 29,09
per stuk (incl. btw)

GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 - 36,5cm

GARDENA
Art. nr. 201800972

€ 29,09 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Combisystem multihark 3-in-1 - 36,5cm"

  • 25 jaar garantie
  • De praktische 3-in-1 tuintool
De combisystem-multihark van GARDENA is een veelzijdige tool die gedurende het tuinseizoen kan worden gebruikt. Met dit multifunctionele gereedschap kan je scheppen, harken en zelfs zeven!

De Multihark overtuigt met verschillende toepassingsmogelijken. Je kan hiermee verschillende materialen efficiënt bijeen harken en oppakken. Of het nu gaat om bladeren of snoeiafval, de Multihark is een nuttige hulp in jouw tuin. Veeg bladeren of grasresten bij elkaar en verzamel het met een snelle beweging van de hark. De Multihark is ook ideaal voor het oprapen van afgevallen fruit.

Dankzij de zeeffunctie kan de aarde worden gezeefd en blijven bijv. kleine takjes achter op de hark, handig bij het planten of verplanten. De zeer praktische combisystem-verbinding betekent dat je de Multihark eenvoudig kunt combineren met verschillende stelen van de combisystem-familie. Kies welke lengte het meest geschikt is voor je en maak zo een hark op maat. Een houten, aluminium of telescopische steel - de keuze is aan jou. Bukken om de verzamelde bladeren op te rapen is verleden tijd, met de multihark werkt je comfortabel vanuit een staande positie en schept je de bladeren zo in de gft container.

De Multihark is altijd klaar voor gebruik en dankzij het compacte formaat gemakkelijk op te bergen. Het robuuste materiaal met tanden van hoogwaardige en stabiele kunststof zorgt ervoor dat de multihark robuust en duurzaam is. GARDENA onderstreept dit ook met een fabrieksgarantie van 25 jaar.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.6 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 48L x 37B x 10.5H cm