Combisystem-kleingereedschapsset

GARDENA Combisystem handgereedschap set

GARDENA Combisystem handgereedschap set

€ 30,99 € 29,88
per stuk (incl. btw)

GARDENA Combisystem handgereedschap set

GARDENA
Art. nr. 201800971
€ 30,99

€ 29,88 per stuk (incl. btw)

Voor 14:00 besteld, vandaag verzonden
Haast je, nog maar 5 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA Combisystem handgereedschap set"

  • De perfecte set om kennis te maken met de combisystem-wereld
De combisystem-handgereedschapset biedt alles wat nodig is om in de tuin aan de slag te gaan. Perfect voor allerlei kleine klusjes in de tuin.

De set bestaat uit

  • een handvat
  • een bloemharkje: jouw favoriete hulpmiddel wanneer je bladeren, grasresten en onkruid in kleine bloembedden of moeilijk bereikbare gebieden wilt wegharken
  • een schepje: voor het planten en verplanten in bloembedden en plantenpotten
  • een handharkje: voor het losmaken van de grond


Kies eenvoudig het juiste gereedschap voor de klus en sluit deze aan op de handgreep! En omdat ze allemaal deel uitmaken van het combisystem-assortiment, kan je mixen en matchen met andere stelen, waardoor je een hoge mate van flexibiliteit heeft. Het handvat van het combisystem-handgereedschap heeft een uitzonderlijke ergonomie voor uitstekend comfort. Gevormd om perfect in jouw hand te passen en voorzien van zachte componenten. Het gebogen uiteinde voorkomt dat jouw hand wegglijdt terwijl je werkt.

Het wisselen van de gereedschap is een fluitje van een cent - alles met behoud van een veilige verbinding. Draai eenvoudig de oranje schroef los om het gereedschap te wisselen. Je kan er zeker van zijn dat jouw gereedschap altijd sterk genoeg is - ongeacht de taak. En omdat we willen dat je erop kan vertrouwen dat jouw gereedschap lang meegaat, zijn alle gereedschappen in ons combisystem-assortiment gemaakt van hoogwaardig staal met een thermohardende coating om ze de best mogelijke bescherming tegen corrosie te bieden.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.063 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 38L x 28B x 8H cm