Bodemvochtigheidssensor

GARDENA bodemvochtigheidssensor

GARDENA bodemvochtigheidssensor

€ 54,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA bodemvochtigheidssensor

GARDENA
Art. nr. 201800928

€ 54,99 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Haast je, nog maar 5 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA bodemvochtigheidssensor"

  • Draadloos beregeningsventiel met praktische Bluetooth-bediening
  • Werkt op 2 AA batterijen (niet meegeleverd)

Het bewateren van jouw tuin is nog nooit zo eenvoudig en nauwkeurig geweest!

De innovatieve bodemvochtigheidssensor van GARDENA zorgt er automatisch voor dat jouw tuin wordt bewaterd en bespaart water door de huidige bodemvochtigheid te meten en de Water Control hieraan aan te passen. Als de grond nog vochtig genoeg is, wordt de aanstaande bewateringscyclus overgeslagen. Op deze manier worden jouw planten automatisch betrouwbaar en nauwkeurig verzorgd, terwijl je bovendien water bespaart.

De sensor is compatibel met bijna alle GARDENA Water Controls en Multi-Channel Controls. Door de compacte afmetingen kan de bodemvochtigheidssensor met accuvoeding niet alleen worden gebruikt voor gazons of bloembedden, maar is hij ook geschikt voor kleinere bloempotten. Om ervoor te zorgen dat de sensor de gazonverzorging niet verstoort, heeft deze een bijzonder lage hoogte en een plat oppervlak: gazonmaaiers en robotmaaiers kunnen gemakkelijk over de sensor rijden.

De aansluitkabel van vijf meter is flexibel en kan naar behoefte worden verlengd met een verlengkabel die als accessoire verkrijgbaar is. Om overzicht te houden op de bewatering, kan je de sensorwaarden op de aangesloten Water Control bekijken. Een laag accuniveau van de twee AA-batterijen (niet inbegrepen) wordt op de watercomputer en via het ledlampje op het accuvak aangegeven. De accu's gaan minimaal een jaar mee. Op deze manier kan de bodemvochtigheidssensor altijd betrouwbaar werken om naar behoefte te bewateren en water te besparen.

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.33 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 8.5L x 7.5B x 15.2H cm