Accu-bladblazer-powerjet-18v-p4a-solo

GARDENA accu bladblazer 'Powerjet 18v p4a solo'

GARDENA accu bladblazer 'Powerjet 18v p4...

€ 106,79 € 90,77
per stuk (incl. btw)

GARDENA accu bladblazer 'Powerjet 18v p4a solo'

GARDENA
Art. nr. 201800869
€ 106,79

€ 90,77 per stuk (incl. btw)

Bespaar 15%
Nu besteld, uiterlijk maandag 22/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 22/04 verzonden) ⚠️

9 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA accu bladblazer 'Powerjet 18v p4a solo'"

  • Accuspanning: 18 V
  • 2 jaar garantie (3 jaar met registratie)
  • Geluidsdrukniveau (LWA): 96 dB(A)
  • Krachtig, lichtgewicht en handig: altijd en overal

Scoor 21% cashback op het Gardena accu gereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/06/2024.

De PowerJet 18V P4A van GARDENA is een accu-aangedreven bladblazer waarmee je de tuin flexibel, snel en effectief kunt opruimen. Dit veelzijdige product is ideaal voor gebruik in de tuin en rondom het huis.

De bladblazer maakt niet alleen indruk met zijn slimme en functionele ontwerp, maar vooral met zijn opmerkelijk krachtige blaasprestaties. Of het nu gaat om bladeren, kleinere takken of gemaaid gras, de PowerJet blaast ze snel, krachtig en efficiënt weg. Dankzij het innovatieve ontwerp en het hoge luchtdebiet ziet jouw tuin er in een mum van tijd verzorgd en opgeruimd uit. De blazer maakt indruk met een maximaal luchtvolume van 7,9 kubieke meter per minuut voor geweldige blaasprestaties en stelt je in staat een gebied tot 400 vierkante m² schoon te maken.

Afhankelijk van gebruik en tuintoepassing kan het toerental van de bladblazer individueel worden aangepast. Dankzij het lage gewicht is het werken met de bladblazer uiterst comfortabel en gemakkelijk, zelfs over de volledige maximale looptijd van 13 tot 23 minuten, afhankelijk van het ingestelde vermogen. De blazer is ook zo goed uitgebalanceerd dat er geen vermoeidheid is in de polsen en armen. Dit wordt nog versterkt door de uitstekende ergonomie van het product. Een duidelijk zichtbare LED-display op het apparaat toont het huidige laadniveau van de accu.

Deze set biedt je nog meer: de set bevat ook nog een extra, bevestigbaar precisiemondstuk. Dit mondstuk vergroot het bereik van de bladblazer, waardoor je nog preciezer kunt werken in die lastig te bereiken hoeken in jouw tuin en biedt meer flexibiliteit bij het aanbrengen. De krachtige, compacte en handige GARDENA accu-bladblazer is daarom ideaal voor een breed scala aan schoonmaakklussen.

De Accubladblazer PowerJet 18V P4A solo wordt geleverd zonder accu en oplader. Hij is compatibel met alle 18V-accu's van de POWER FOR ALL ALLIANCE, een van de grootste merkoverschrijdende accu-allianties van toonaangevende fabrikanten. Deze accu's kunnen worden gebruikt voor tal van apparaten in huis en tuin. je bespaart dus geld en blijft flexibel! Koop je het product liever met het accusysteem? Geen probleem - dan is de gebruiksklare set de juiste keuze voor jou. Passie aangedreven door GARDENA - Tuingereedschap op accu dat je de vrijheid geeft om te creëren.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 2.8 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 46L x 26.5B x 28H cm