Dierenverjager-met-drie-functies-H13-5x16-5x9cm

Nature ultrasone dierenverjager - Tot 500m² - Instelbaar voor meerdere dierstoorten

Nature ultrasone dierenverjager - Tot 50...

€ 79,95 € 74,24
per stuk (incl. btw)

Nature ultrasone dierenverjager - Tot 500m² - Instelbaar voor meerdere dierstoorten

Nature
Art. nr. 201799242
€ 79,95

€ 74,24 per stuk (incl. btw)

Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Opgelet! Nog maar 1 stuk beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Nature ultrasone dierenverjager - Tot 500m² - Instelbaar voor meerdere dierstoorten"

Stel je voor: een tuin vol bloemen, groenten en fruit, een oase van rust en schoonheid. Maar wat als ongewenste bezoekers, zoals katten, honden, vossen en zelfs duiven, deze idylle verstoren? Geen zorgen, want met het ongevaarlijke afschrikmiddel van Nature kunnen we deze indringers op een diervriendelijke manier op afstand houden.

Dit slimme apparaat biedt tot drie effectieve manieren om ongewenste gasten te verjagen. Ten eerste, ultrasone geluiden die voor dieren onaangenaam zijn, maar voor mensen onhoorbaar. Ten tweede, een flitslicht dat hun aandacht trekt en afschrikt. En ten derde, een hoorbaar alarmsignaal dat indringers direct wegjaagt. Met een beschermde oppervlakte van maar liefst 500m² is je hele tuin veilig gesteld.

Het beste van alles is dat dit afschrikmiddel volledig aanpasbaar is aan jouw behoeften. Je kunt kiezen om één tot drie afschrikacties tegelijkertijd te gebruiken, afhankelijk van de ernst van het probleem. Bovendien kun je het ultrasone geluid specifiek instellen op bepaalde diersoorten en het volume van het hoorbaar alarmsignaal regelen.

Dit krachtige apparaat werkt op 4 batterijen van 1,5V type C (niet meegeleverd) of kan worden aangesloten op netstroom voor continu gebruik. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over het afschrikmiddel, zodat je je tuin kunt beschermen zonder zelfs maar een stap buiten te zetten.

Met een afmeting van H 13,5x16,5x9cm is het afschrikmiddel compact en discreet, perfect voor elke tuin of buitenruimte. Dus laat je niet langer lastigvallen door ongewenste gasten en geniet weer van een rustige en vredige omgeving met het ongevaarlijke afschrikmiddel van Nature.

Productspecificaties

Bestrijding en preventie van...: Knagend ongedierte (Muizen, ratten en mollen), Wilde dieren
Categorie tuin: Ongediertebestrijding
Diervriendelijk: Ja
Gebruikslocatie: Buiten
Productgroep: Kant-en-klaar product, Niet-ultrasone verjagers en -toestellen
Type probleem: Honden, Katten, Marters, Muizen, Ratten, Vossen
Inhoud in stuks: 1
Gewicht: 0.684 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 10L x 21.8B x 14.5H cm