UV-C-PL-Lamp-18-Watt-universele-UV-C-lamp-voor-alle-18-Watt-PL-armaturen

Velda UV-C PL Lamp 18 Watt - universele UV-C lamp voor alle 18 Watt PL armaturen

Velda UV-C PL Lamp 18 Watt - universele ...

€ 29,99
per stuk (incl. btw)

Velda UV-C PL Lamp 18 Watt - universele UV-C lamp voor alle 18 Watt PL armaturen

Velda
Art. nr. 201799111

€ 29,99 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Velda UV-C PL Lamp 18 Watt - universele UV-C lamp voor alle 18 Watt PL armaturen"

  • Geschikt voor UV-C Filter / Unit
Het Velda Giant Biofill XL is een groot filter met uitneembare cassettes, gebaseerd op het doorstroomprincipe. Het water stroomt via de eerste cassette, waarin een UV-C Unit en optioneel beluchting (Silenta 300) en verwarming (Pond Heater 300 Watt) kan worden aangebracht, naar 3 uitneembare cassettes met Japanse matten en biofilterballen.

De mechanische en biologische werking van de filtermaterialen, de gelijktijdige behandeling tegen zweefalgen en ziekteverwekkers en tenslotte de mogelijkheid om het water te verwarmen en voorien van zuurstof, maakt van het Giant Biofill XL een verantwoorde investering voor het verkrijgen van gezond en kristalhelder vijverwater.

De basis van het Giant Biofill XL is een grote en ruime filterunit met een bruto inhoud van circa 210 liter. Om de filtercapaciteit extra te vergroten, kunnen meerdere filters aan elkaar worden gekoppeld met de bijgeleverde aansluitstukken. Midden onderin de filter is een afvoermogelijkheid gecreëerd. Door eenvoudig de schuif te openen wordt slib en vuil afgetapt.

Gebruik:
Eenvoudige installatie.Koppel de filter aan een vuilwater-/vijverpomp voor de circulatie van vijverwater. Gebruik een filterslang om de pompuitgang te verbinden met de ingang van het filter. Geef de filter een plaats naast de vijver en laat de pomp onder water zakken. Activeer de UV-C lamp en de waterstroom door de stekkers in het stopcontact te steken. Lees eerst de gebruiksaanwijzing!Alle cassettes zijn uitneembaar, waardoor de filtermaterialen eenvoudig kunnen worden gespoeld. De eerste cassette is bestemd voor de inbouw UV-C Unit en de bijgeleverde Mineral Filterstart. In het deksel is ook een voorziening voor het aansluiten van een luchtpomp. De tweede cassette is gevuld met bioballen. Dit filtermateriaal zorgt voor een goede vuilfiltering en heeft een enorme aangroeicapaciteit van de micro-organismen. De derde cassette is voorzien van een grove Japanse mat die vuildeeltjes uit het water filtert en na verloop van tijd miljarden micro-organismen gaat bevatten. De vierde cassette is gevuld met een fijnere Japanse mat die zelfs de kleinste stofdeeltjes uit het water verwijdert.

Productspecificaties

Gewicht: 0.06 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 28L x 4.5B x 3H cm