Cillit-Bang-500ml-anti-schimmel

Cillit Bang anti-schimmel spray - 500ML

Cillit Bang anti-schimmel spray - 500ML

€ 2,59
per stuk (incl. btw)

Cillit Bang anti-schimmel spray - 500ML

Cillit Bang
Art. nr. 201798782

€ 2,59 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk morgen verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Cillit Bang anti-schimmel spray - 500ML"

Ontdek de krachtige Cillit Bang Spray tegen schimmels in een handige verpakking van 500 ml. Deze geavanceerde spray is speciaal ontworpen om schimmels effectief te bestrijden, waarbij het snel en doeltreffend resultaten levert.

De Cillit Bang Spray is een echte probleemoplosser en gaat zelfs de meest ernstige schimmelvlekken hard aan. De unieke Power-formule dringt diep door en verwijdert snel en simpel zeepresten en andere hardnekkige vlekken in uw badkamer.

Dankzij de krachtige werking van Cillit Bang, ziet uw badkamer er snel weer stralend uit. De spray is gemakkelijk in gebruik en laat uw badkameroppervlakken er weer als nieuw uitzien, zonder dat u veel moeite hoeft te doen.

Vertrouw op de effectiviteit van Cillit Bang Spray tegen schimmels voor een hygiënische en frisse badkameromgeving. Laat uw badkamer weer stralen met deze handige spray die snel en simpel schimmelproblemen aanpakt en zeepresten verwijdert. Met Cillit Bang behoort schimmel tot het verleden, en geniet u van een frisse en schone badkamer.

Productspecificaties

Gewicht: 0.65 kg
Inhoud: 0.5 l