BonFeu-Vuurschaal-BBQ-BonBiza-Zwart-H-100-cm-45-cm-

BonFeu Vuurschaal/BBQ BonBiza - Zwart - 80 x 80 x 100 cm

BonFeu Vuurschaal/BBQ BonBiza - Zwart - ...

€ 849,95
per stuk (incl. btw)

BonFeu Vuurschaal/BBQ BonBiza - Zwart - 80 x 80 x 100 cm

BonFeu
Art. nr. 201795736

€ 849,95 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 30/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 30/04 verzonden) ⚠️

Haast je, nog maar 3 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Totaal

Productinformatie "BonFeu Vuurschaal/BBQ BonBiza - Zwart - 80 x 80 x 100 cm"

  • Afmetingen geheel: 80x80x100 cm (LxBxH)
  • Afmetingen voet: 50x50x75 cm (LxBxH)
  • Materiaal: Staal
  • Diameter bakplaat: Ø 80 cm
  • Dikte bakplaat: 6 mm
  • Kookoppervlakte: 380 cm²
  • Brandstof: hout
  • Inclusief BBQ grillrooster
  • Diameter meegeleverde grillrooster: Ø 48 cm

De BonBiza Zwart is een bijzondere combinatie van een barbecue en een vuurschaal. Deze elegante vuurschaal heeft een hoogte van 100 cm en een diameter van 80 cm. De rand van de schaal kan worden gebruikt als een handige barbecue, en bovendien wordt de BonBiza geleverd met een BBQ-grill.

De BonBiza is een outdoor kooktoestel, ontworpen om je culinaire ervaring te verbeteren. Met zijn innovatieve plancha krijg je veel meer dan alleen een barbecue. Of je nu vlees wilt grillen, verse groenten wilt koken of vis wilt roken, met de BonBiza kan het allemaal. De BonBiza is daarom een absolute klassieker binnen het assortiment van BonFeu. Met deze "buitenkeuken" creëer je dan ook een geweldige sfeer in je tuin!

De plancha heeft een diameter van 80 cm, is 6 mm dik en is uitermate geschikt als kook- en bakoppervlak. Door dit grote formaat is hij groot genoeg om verschillende dingen tegelijk te maken. De warmte straalt geleidelijk van het midden van de plancha naar de rand van de bakplaat, waardoor deze enkele plancha ook geschikt is voor allerlei verschillende toepassingen.

De BonBiza wordt gestookt op hout en geeft een heerlijke warmte af, zodat je ook in de winter lekker buiten kunt koken en eten. Maar als je hem niet wilt gebruiken, is de BonBiza heel gemakkelijk schoon te maken. Etensresten en overtollige olie kun je gemakkelijk met een spatel in het vuur duwen. Daarna kan de bakplaat worden schoongemaakt met een vochtige doek en is hij klaar voor het volgende gebruik.

Om het maximale uit je BonBiza te halen, bieden wij enkele optionele extra's aan. Zo hebben we de handige spatel in ons assortiment, waarmee je vlees en groenten moeiteloos kunt omdraaien. Daarnaast ontvang je bij je aankoop een BBQ-grill om direct aan de slag te kunnen.

Wil je meer informatie over de installatie en het onderhoud van je BonBiza? Raadpleeg dan de handleiding op deze link.

Met de BonBiza kan je genieten van gezellige avonden rondom het vuur en heerlijke barbecue-ervaringen, alles in één stijlvolle en functionele vuurschaal.

Over Bonfeu:
BonFeu is een Nederlands merk en toonaangevende speler op het gebied van tuinhaarden, vuurschalen en houtkachels. BonFeu staat voor een tijdloos design met hoge kwaliteit en een doordacht ontwerp. De functionele ontwerpen beschikken over een zekere robuustheid dat gepaard gaat met een lange levensduur.

Productspecificaties

Gewicht: 38.2 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Afmetingen: 80L x 80B x 100H cm
Verpakkingsafmetingen: 78L x 54B x 54H cm
Product buitendiameter: 45 cm
Product binnendiameter: 80 cm

Perfect combineren

Totaal