Naturecut-heggenschaar-set-fsc-100-

GARDENA heggenschaar 'NatureCut' set

GARDENA heggenschaar 'NatureCut' set

€ 39,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA heggenschaar 'NatureCut' set

GARDENA
Art. nr. 201782884

€ 39,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk maandag 22/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (uiterlijk 22/04 verzonden) ⚠️

9 stuks op voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA heggenschaar 'NatureCut' set"

  • 25 jaar garantie
  • Goedgebalanceerde allrounder
  • Robuust en duurzaam
  • Europees beukenhout FSC 100%

Scoor 15% cashback op het Gardena snoeigereedschap!
Bekijk hier de actievoorwaarden & deelnemende producten
*Actie geldig van 01/03/2024 tot 30/04/2024.

Eén van handelsmerken van de GARDENA NatureCut zijn zonder twijfel de twee houten handgrepen. Deze zijn niet alleen 100% FSC-gecertificeerd, maar stralen ook een rustieke charme uit, waardoor het populaire model zich onderscheidt van andere heggenscharen.

Om elke snede te laten slagen, zijn de messen voorzien van gekartelde randen. Dit maakt hoge efficiëntie mogelijk terwijl een groter oppervlak wordt gesnoeid. Om ervoor te zorgen dat de heggenschaar prettig in de handen ligt, is ErgoTec-technologie gebruikt voor ronde en ergonomisch gevormde handgrepen. Tijdens het snoeien is de zachte buffer nuttig, omdat deze een geweldige demping biedt, waardoor weerstand tijdens het snoeien wordt verminderd en het werk nog eenvoudiger wordt. Zo kan je langer in de tuin doorwerken zonder moe te worden - ongeacht of je jouw heg wilt snoeien of een struik in vorm wilt krijgen. De NatureCut is immers een echte allrounder die erom bekend staat altijd goede resultaten te leveren. Zelfs het snoeien van takken gaat makkelijk door de ingebouwde taksnijder. Dankzij de werkhoek van 20 ° houden jouw handen tijdens het werken altijd een veilige afstand tot de heg en worden ze daarom beschermd tegen krassen. De totale lengte van deze heggenschaar is 535mm met een meslengte van 230mm.

Naast de NatureCut bevat de set ook een populaire snoeischaar van GARDENA van hoge functionaliteit en grote betrouwbaarheid. Zelfs kleine takken met een diameter van Ø18 mm kunnen met deze snoeischaar worden afgeknipt.

25 jaar garantie.

Over GARDENA:
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 1.27 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 58L x 18B x 14H cm