Mainline-Plus-Power-MN2400-AAA-LR03-blister-12

Duracell Simply Power AAA batterijen LR03 - Blister 12 stuks - MN2400

Duracell Simply Power AAA batterijen LR0...

€ 11,99
per stuk (incl. btw)

Duracell Simply Power AAA batterijen LR03 - Blister 12 stuks - MN2400

Duracell
Art. nr. 201713125

€ 11,99 per stuk (incl. btw)

Nu besteld, uiterlijk dinsdag 21/05 verzonden.

Let op: Langere levertermijn! (uiterlijk 21/05 verzonden) ⚠️

Haast je, nog maar 4 stuks beschikbaar
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "Duracell Simply Power AAA batterijen LR03 - Blister 12 stuks - MN2400"

Duracell Plus AAA-alkaline batterijen zijn de perfecte keuze voor al je dagelijkse apparaten en bieden tal van voordelen:

Langere levensduur: Duracell Plus AAA gaat tot wel 100% langer mee dan de minimale gemiddelde duur van de IEC AAA-test voor gemotoriseerd speelgoed uit 2015. Houd er rekening mee dat de levensduur per apparaat kan variëren.

Veiligheid: De superieure nylon dop zorgt ervoor dat de batterijen niet lekken, waardoor je apparaten en omgeving veilig blijven.

Bewaartijd: Duracell-technologie zorgt ervoor dat ongebruikte batterijen tot wel 10 jaar goed blijven in hun verpakking, onder normale omstandigheden.

Milieuvriendelijkheid: Maar liefst 98% van onze papieren verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor we duurzaamheid bevorderen.

Breed assortiment: Duracell biedt een uitgebreid assortiment batterijen voor verschillende elektronische apparaten die betrouwbare stroom nodig hebben.

Duracell Plus AAA-alkaline batterijen zijn ideaal voor regelmatig gebruikte apparaten zoals gemotoriseerd speelgoed, zaklampen, digitale audio-apparaten en meer. Of het nu gaat om speelplezier voor kinderen, het verlichten van donkere ruimtes of het genieten van je favoriete muziek, Duracell staat garant voor betrouwbare energie.

Leuk weetje: In 1969 nam Duracell deel aan de Apollo 11-missie en werd daarmee de eerste batterij die op de maan was. Kies voor Duracell en vertrouw op de kracht van betrouwbare stroom voor al je dagelijkse behoeften! 🔋🚀🎮🔦🎶

Productspecificaties

Gewicht: 0.155 kg
Inhoud: 1 stuk(s)