Zwenksproeier-aquazoom-m

GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom M' uit display - tot 250m²

GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom M' uit d...

€ 48,99
per stuk (incl. btw)

GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom M' uit display - tot 250m²

GARDENA
Art. nr. 201700741

€ 48,99 per stuk (incl. btw)

Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Productinformatie "GARDENA zwenksproeier 'Aquazoom M' uit display - tot 250m²"

  • 5 jaar garantie
  • Nauwkeurig, gelijkmatig water geven voor middelgrote gazons van 9 tot 250 m²
  • Bereik van 3–18 m en sproeibreedte van 3–14 m
De AquaZoom M van GARDENA is onmisbaar, vooral tijdens warme en zonnige zomers. De zwenksproeier voorziet oppervlakken van 9 tot 250 m² altijd gelijkmatig en nauwkeurig van water, zonder plasvorming. Geniet van elk moment van de zomer.

Zodra je de sproeier gebruikt, ervaar je het gebruiksgemak en de vele instelmogelijkheden. Gebruik de schuifregelaars om het bereik (3–18 meter), de sproeibreedte (3–14 meter) en de waterstroom in te stellen. Je kan precies bepalen waar je wilt dat er water valt. Het is ook mogelijk om slechts aan één kant water geven. De handige sproeier houdt jouw gazon in vorm. De twee extra brede sledes zorgen ervoor dat de sproeier stevig staat.

Voor het onderhoud zijn innovatieve methodes gebruikt. Water bevat van nature kalk, waardoor zich soms kalkafzetting kan vormen op de sproeimondjes. Omdat deze echter van zacht kunststof zijn gemaakt, veeg je dit er eenvoudig met jouw vinger vanaf. Bovendien worden vuildeeltjes opgevangen in het geïntegreerde roestvrijstalen filter zodat ze niet in de AquaZoom M terechtkomen. Voor reiniging hoef je alleen de wateraansluiting op de sproeier open te draaien, het filter eruit halen en eenvoudig afspoelen onder stromend water.

Hoogwaardige materialen zoals metaal worden gebruikt voor een stabiele plaatsing en maken de AquaZoom M duurzaam en weersbestendig. Als gevolg hiervan zijn UV-straling en vorst geen probleem voor het apparaat, terwijl de kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door een indrukwekkende fabrieksgarantie van 5 jaar en het "Made in Germany"-zegel.

Let op
Het maximale bereik van de zwenksproeier is haalbaar als je een druk hebt van 4 bar. Gemiddeld is het bereik zo'n 4 tot 6 meter aan beide kanten. Houdt hier dus rekening mee als je geen 4 bar hebt aan druk!

Over GARDENA
GARDENA is het toonaangevende merk voor hoogwaardig tuingereedschap en biedt innovatieve oplossingen voor dagelijks tuinieren. Of je nu moet snoeien, je gazon onderhouden, zagen, je tuin moet opruimen of je bodem moet bewerken, GARDENA heeft het allemaal (en maakt het klussen in de tuin een stuk leuker en eenvoudiger!).

Productspecificaties

Gewicht: 0.98 kg
Inhoud: 1 stuk(s)
Verpakkingsafmetingen: 54L x 16.8B x 10H cm