Clever-Off-1L-50g-100m-tegen-onkruid-klaver-en-mos

Viano Clever off voor 100m²: tegen klaver en mos

Viano Clever off voor 100m²: tegen klave...

€ 17,75
per stuk (incl. btw)

Viano Clever off voor 100m²: tegen klaver en mos

Viano
Art. nr. 201694331

€ 17,75 per stuk (incl. btw)

Tijdelijk uitverkocht
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Viano gazon booster (zak) - 20 kg voor 400 m²

€ 40,95
Totaal

Productinformatie "Viano Clever off voor 100m²: tegen klaver en mos"

  • Tegen mos en klaver
  • Natuurlijk product
  • Herhaal meerdere malen per jaar

De Clever off van Viano is een natuurlijk product dat mossen en klavers aanpakt in het gazon en bevat kaliumoxide (met Aminozuren). Deze dienen vermengd te worden met 10L water om 100m² gazon te behandelen. Ook geschikt voor de biologische landbouw. Dit product heeft een snelle werking, en is onschadelijk voor het milieu. 


Dit selectieve product kan gebruikt worden voor klaver en mos maar je kan ook onkruid behandelen (zoals paardenbloemen) door lokaal over te doseren. Sterke onkruiden (zoals brandnetels) kunnen niet behandeld worden. Besproei de onkruiden wat langer en probeer het gras zo veel mogelijk te vermijden. Heb je toch wat gras besproeid? Bewater dan zodat het product weg kan lopen. 


Na het behandelen zie je onmiddellijk resultaat en zal het klaver zicht dichtvouwen. Drie uren later kleurt het klaver en onkruid bruin en na een viertal uur kan je bewateren.


Dit product zorgt er niet voor dat de wortel zal afsterven maar na het meermaals herhalen van de behandeling zal het wortelstelsel uitgeput geraken.


Toepassingsperiode: 

Februari tot en met november. Gebruik meerdere malen per jaar voor een optimale werking (lente, zomer en herfst zijn meest doeltreffend) 


Dosis:

Meng 1L Kaliumoxide (gemengd met 50gr Aminozuren) met 10L water om 100m² te behandelen


Hoe te gebruiken?

Vul de rugsproeier voor de helft met water en voeg vervolgens de bus van 1 L plantaardig kaliumoxide volledig toe. Roer de vloeistof desgewenst op. Vul de rugsproeier verder tot 10L. Daarna het mengsel over 100m² vernevelen. - niet mengen met andere producten - bij voorkeur gebruiken op droge dagen - tussen 5° en 25°C, zonder direct zonlicht. Draag handschoenen tijdens de verwerking van het product.

Het is aangeraden om dit product te combineren met een stikstofrijke meststof zoals de Gazon booster. Deze kan je daags na het behandelen toevoegen.


Wanneer gebruiken?

Behandel op een zonnig moment waarbij er idealiter de volgende dag regen voorspeld is. Wordt er geen regen verwacht? Dan zal je zelf moeten beregenen.

Sinds het verbod op Dicotex, Silvanet en Roundup in België is er geen geschikt alternatief op de markt beschikbaar. Clever Off behandelt slechts enkel mossen en klaver, dus verwijdert ook niet alle onkruid in het gazon, maar leunt wel het dichtst aan bij het resultaat van deze producten.

Dit product is niet schadelijk voor huisdieren.

Productspecificaties

Behandeling: Genezend (curatief)
Bestrijding en preventie van...: Mos, Schimmels, Ziektes
Categorie tuin: Onkruid- en mosbestrijding
Gebruikslocatie: Buiten
Inhoud in ML: 1000
Productgroep: Kant-en-klaar product
Substantie: Vloeibaar
Inhoud in L: 1
Gewicht: 1.05 kg
Inhoud: 1 l
Verpakkingsafmetingen: 5L x 18B x 25H cm

Perfect combineren

Viano gazon booster (zak) - 20 kg voor 400 m²

€ 40,95
Totaal