28426-Spa-Bubbles-4P-Sahara-196X71

Intex PureSpa Sahara opblaasbare spa - 4 personen

Intex PureSpa Sahara opblaasbare spa - 4...

€ 599,00
per stuk (incl. btw)

Intex PureSpa Sahara opblaasbare spa - 4 personen

Intex
Art. nr. 201686191

€ 599,00 per stuk (incl. btw)

Aantal personen
Nu besteld, uiterlijk dinsdag 02/04 verzonden.

LET OP: Langere levertermijn! (02/04 verzonden) ⚠️

Voldoende voorraad
  • Gratis levering vanaf € 40
  • Advies op maat door onze experts
  • Veilig online betalen
Betaal veilig met

Perfect combineren

Intex PureSpa Sahara opblaasbare spa - 4 personen

€ 599,00

Simtub 4 - de strakke omkadering voor jouw hottub

€ 899,00
Totaal

Productinformatie "Intex PureSpa Sahara opblaasbare spa - 4 personen"

  • Eenvoudig en snel in elkaar te zetten
  • Inclusief opbergtas
  • Inclusief grondtas
  • Inclusief afdekzeil
  • Inclusief filterpomp
  • Inclusief 2 filtercartridges
  • Inclusief chloordrijver

Dit bubbelbad biedt onbeperkte ontspanning door middel van duizenden verwarmde bubbels! Het warme water zorgt daarnaast voor spierontspanning, wat als zeer relaxerend wordt ervaren. Met het handige ingebouwde elektrische opblaasmechanisme is je eigen privéspa in een mum van tijd klaar voor gebruik. 

Overigens heeft deze ruime spa een diameter van 196 cm, waardoor je alle ruimte hebt om te genieten. Maar dat is nog niet alles! In de spa zijn maar liefst 120 bubble jets verwerkt, die gebruik maken van verwarmde bubbeltechnologie. Zo geniet je van een heerlijke bubbelervaring.

Je kunt de spa gemakkelijk op de gewenste temperatuur brengen met de ingebouwde verwarming. Stel de temperatuur in tussen 20°C en 40°C en de spa doet de rest. Zodra de temperatuur 3 °C lager is dan de ingestelde temperatuur, begint de verwarming automatisch de spa weer op te warmen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur en kan je je volledig ontspannen.

Sterke, stevige en robuuste constructie
De Intex PureSpa is gemaakt van 3-laags gelamineerd PVC met duurzame Fiber-Tech technologie. Hierdoor heeft het opblaasbare bubbelbad een goede en stevige structuur en biedt het een ultiem comfort en support voor een verfrissende spa-ervaring. Het PVC-materiaal is bovendien goed bestand tegen scherpe voorwerpen. Het materiaal en de constructie zijn dermate sterk dat je gewoon op de rand van het opblaasbare bubbelbad kunt gaan zitten zonder dat dit inzakt. De Intex PureSpa spa kun je opblazen met de ingebouwde opblaaspomp.

Lekker warm water
De Intex PureSpa is uitgerust met een krachtig en veilig verwarmingssysteem. Dankzij het verwarmingssysteem kun je het water in de opblaasbare spa opwarmen tot een heerlijk en comfortabel aangename temperatuur. Op het draadloze bedieningspaneel kun je gemakkelijk de watertemperatuur instellen tussen 20° en 40° graden. De Intex PureSpa verwarmt het water vervolgens op tot de ingestelde temperatuur voor optimale ontspanning. Doordat de opblaas spa luchtwanden heeft rondom en wordt geleverd met een isolerend grondzeil en afdekzeil kun je het warme water makkelijk op temperatuur houden

Zacht water voor optimaal comfort en levensduur

Verder is de opblaasbare PureSpa uitgerust met een ingebouwd hard water behandelingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor door middel van een elektromagnetisch veld dat calcium en andere mineralen in het water met elkaar verbindt waardoor ze zwevende kristallen vormen. De zwevende kristallen van harde waterelementen worden in het filterpatroon vastgehouden en zo komt alleen zacht en ontkalkt water in de spa. Het hard water behandelingssysteem zorgt er bovendien voor dat kalkafzetting niet kan plaats vinden in het systeem waardoor de kracht van waterflow van de bubbels behouden blijft en de levensduur van de PureSpa verlengd wordt.

Schoon en veilig water om in te bubbelen
De opblaasbare spa is uitgerust met een water filtersysteem dat het water reinigt en filtert. Deze pompt het water rond terwijl het filter alle viezigheid uit het water filtert, tot de kleinste vuildeeltjes aan toe. Het vuil blijft achter in het filterpatroon. Het filterpatroon kun je gemakkelijk schoonspoelen of vervangen. Controleer, reinig en vervang het filterpatroon regelmatig zodat het filtersysteem optimaal blijft functioneren. De PureSpa wordt geleverd met twee filterpatronen. Bij de PureSpa wordt ook een drijvende chloor dispenser geleverd, deze dobbert rustig rond en geeft ondertussen gedoseerd chloor af aan het water. Chloor doodt bacteriën, schimmels en algen in het water zodat je in schoon en veilig water kunt ontspannen. De chloortabletten zijn optioneel te bestellen.

Over Intex

Met meer dan 15 jaar geschiedenis en ervaring op de teller is Intex de referentie met het ruimste assortiment zwembaden, spa's, accessoires, wisselstukken, luchtbedden en ander opblaasplezier. Bij Intex draait alles om kwaliteit, waarde en familie: betaalbare producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan, net als de herinneringen van de mensen die ze gebruiken.

Productspecificaties

Aantal personen: 4
Afmetingen - Watercapaciteit (in l): 795
Breedte in cm: 196
Hoogte in cm: 71
Kleur: Beige
Meegeleverde accessoires: Filterpomp, Afdekzeil, Filtercartridge, Chloordrijver, Opbergtas, Grondzeil
Opwarmingstijd: 1,0 - 2,0 graden per uur
Productgroep: Spa's
Productserie: PureSpa
Reiniging water: Hardwatersysteem
Rubriek: Spa's
Spanning: 220 - 240 V
Technische gegevens - Aantal jets: 140
Vermogen bubbelpomp: 800 watt
Vermogen verwarmingssysteem: 2200 watt
Vorm: Rond
Werkelijke waterstroom: 1.741 L/u
Gewicht: 46 kg
Inhoud: 1 l
Afmetingen: 196L x 196B x 71H cm
Verpakkingsafmetingen: 50.8L x 78.74B x 55.56H cm
Product buitendiameter: 196 cm
Product binnendiameter: 145 cm

Perfect combineren

Intex PureSpa Sahara opblaasbare spa - 4 personen

€ 599,00

Simtub 4 - de strakke omkadering voor jouw hottub

€ 899,00
Totaal